iOS 8 – o functie banala genereaza o problema majora pentru multi utilizatori

  Aseara v-am vorbit despre principalele probleme pe care iOS 8, iOS 8.0.1 si iOS 8.0.2 le genereaza pntru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch, iar astazi va prezint una noua, extrem de periculoasa. Se pare ca iOS 8 contine un bug extrem de periculos in sistemul de schimbare a wallpaper-urilor, fondurile de ecran, un utilizatori avand neplacerea de a descoperi ca tentativa de a schimba imaginea de fond a ecranului principal a introdus al sau iPhone 6 intr-un reboot loop, repornire continua.

Just today: My iPhone 6 rebooted after I changed the home screen wallpaper. Tapped a new image in the wallpaper settings, and poof, it rebooted. Worse, it never stopped rebooting. Endless reboot cycle. Now I’m doing a full restore with iTunes. After changing my wallpaper to a different image.

  Din pacate singura metoda de a rezolva problema a implicat un restore al terminalului la setarile din fabrica, acest lucru putandu-va lansa fara multe date daca nu aveti un backup recent facut. Pentru ca vorbim despre o functie banala, pe care probabil multi o utilizeaza de multiple ori pe zi, problema este cu atat mai periculoasa si cu atat mai greu de acceptat, avand in vedere ca vorbim despre o compenie care prezinta iOS 8 ca fiind cel mai avansat sistem de operare pentru terminale mobile, dar are asemenea probleme.

  Din pacate nu exista vreo metoda de a rezolva sau evita problema, asa ca aveti grija ce imagini alegeti ca si wallpaper.