iPhone 6 si iPhone 6 Plus – 4 milioane de unitati precomandate in doar O ZI in China

  In cursul zilei de ieri v-am spus ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost precomandate in 2 milioane de exemplare in doar 6 ore de catre utilizatorii din China, cifra impresionanta pentru o singura tara. Astazi presa din China si-a actualizat numerele si sustine ca 4 milioane de iPhone 6 si iPhone 6 Plus  au fost precomandate in doar o singura zi de catre chinezii interesati de catre cele doua terminale, trei operatori de telefonie mobila oferind precomenzile, Apple urmand a le deschide pe 10 octombrie.

  Apple a anuntat acum doua saptamani si jumatate ca 4 milioane de iPhone 6 si iPhone 6 Plus  au fost precomandate in 9 tari in care au fost deschise sesiuni de precomenzi, deci cifra din China este una extrem de impresionanta. Practic ni se demonstreaza ca in momentul de fata China este singura responsabila pentru precomen zile inregistrate in 9 tari separate, printre care si SUA, iar data de 17 septembrie va fi extrem de interesanta pentru a vedea cate milioane de unitati vinde Apple acolo.

  Deocamdata iPhone 6 Plus pare sa mai atractiv decat iPhone 6 in ceea ce priveste numarul de precomenzi, dar acest lucru era de asteptat avand in vedere ca smartphone-urile cu ecrane foarte mari sunt populare in China.