Activare iPhone iCloud – cum se face ?

  iOS 7 a adus Activation Lock, un sistem care impune activarea iPhone iCloud folosind un Apple ID in situatia in care cineva a utilizat sistemul Find My iPhone pentru a se asigura ca terminalul sau este recuperat in cazul in care este pierdut sau furat. Fie ca utilizati voi Find My iPhone, sau fie ca il utilizeaza cel care v-am vandut un telefon sau l-a pierdut, activarea iPhone iCloud este necesara cu Apple ID si parola in cazul unui restore, altfel terminalul nu poate fi utilizat.

Activare iPhone iCloud

  Acest sistem implementat de catre Apple a redus radical furtul de iPhone-uri din lumea intreaga si a lasat multi utilizatori cu dispozitive inutilizabile in cazul in care au uitat parola terminalului si au facut restore, ori update, insa sistemul este laudat de toata lumea. Problema este ca in cazul vanzarii unui iPhone cu Find My iPhone activ, vanzatorii uita uneori sa-si delogheze contul iCloud din terminal, iar cand cumparatorul face un restore descopera ca nu mai poate face activare iPhone iCloud din cauza Activation Lock.

  In cursul unui an de zile au aparut pe internet diverse informatii privind posibilitatea de a face activare iPhone iCloud fara a avea parola unui Apple ID, insa pana acum o singura metoda s-a dovedit a fi eficienta si sigura. In aceasta pagina gasiti detaliile pentru a face activare iPhone iCloud fara Apple ID, insa serviciul este momentan indisponibil din cauza cererii foarte mari si costa 180$ pentru a face o activare.

  Din pacate pentru ce cu terminale blocate, nu exista o metoda gratuita de a activa un iPhone blocat in iCloud si nici nu va exista vreodata, asa ca nu va faceti sperante desarte. Avand in vedere ca Activation Lock are nevoie de serverele Apple pentru a debloca terminalul, niciun software nu va putea rezolva problema, pentru ca in momentul in care va veti conecta la serverele Apple veti realiza ca nu le puteti utiliza.