Prima Pagina activare Activare iPhone iCloud – cum se face ?

Activare iPhone iCloud – cum se face ?

  iOS 7 a adus Activation Lock, un sistem care impune activarea iPhone iCloud folosind un Apple ID in situatia in care cineva a utilizat sistemul Find My iPhone pentru a se asigura ca terminalul sau este recuperat in cazul in care este pierdut sau furat. Fie ca utilizati voi Find My iPhone, sau fie ca il utilizeaza cel care v-am vandut un telefon sau l-a pierdut, activarea iPhone iCloud este necesara cu Apple ID si parola in cazul unui restore, altfel terminalul nu poate fi utilizat.

Activare iPhone iCloud

  Acest sistem implementat de catre Apple a redus radical furtul de iPhone-uri din lumea intreaga si a lasat multi utilizatori cu dispozitive inutilizabile in cazul in care au uitat parola terminalului si au facut restore, ori update, insa sistemul este laudat de toata lumea. Problema este ca in cazul vanzarii unui iPhone cu Find My iPhone activ, vanzatorii uita uneori sa-si delogheze contul iCloud din terminal, iar cand cumparatorul face un restore descopera ca nu mai poate face activare iPhone iCloud din cauza Activation Lock.

  In cursul unui an de zile au aparut pe internet diverse informatii privind posibilitatea de a face activare iPhone iCloud fara a avea parola unui Apple ID, insa pana acum o singura metoda s-a dovedit a fi eficienta si sigura. In aceasta pagina gasiti detaliile pentru a face activare iPhone iCloud fara Apple ID, insa serviciul este momentan indisponibil din cauza cererii foarte mari si costa 180$ pentru a face o activare.

  Din pacate pentru ce cu terminale blocate, nu exista o metoda gratuita de a activa un iPhone blocat in iCloud si nici nu va exista vreodata, asa ca nu va faceti sperante desarte. Avand in vedere ca Activation Lock are nevoie de serverele Apple pentru a debloca terminalul, niciun software nu va putea rezolva problema, pentru ca in momentul in care va veti conecta la serverele Apple veti realiza ca nu le puteti utiliza.

 • Costel

  Am decodat eu luna trecuta la ei un iphone 5s. A durat in jur de 40 de zile si asta in idee in care pe site scria 15-20 de zile. Am crezut ca este o teapa si am pierdut banii. In fine, sa decodat telefonul dar cred ca doar partial. Mi-au zis sa nu fac restore ca exista posibilitatea sa se blocheze la loc.Am putut da stergere telefon, dar nu am facut restore dintr-un back-up de frica sa se blocheze la loc. Voi scrie imediat si raspunsul primit de la ei. Apropo, atunci ma costat 149 de dolari.

 • Costel

  Hello!

  Congratulations! The iCloud Removal service has been completed for your device!
  1. Reboot your device (if it is on).
  2. Go through the setup process, as usual (Make sure you connect to a WiFi network during setup).
  3. You will now be able to complete setup without being asked for iCloud credentials!
  4. As soon as you can, set your new Apple ID up in Settings, and DO NOT restore from any backup file that has the old “stuck” Apple ID

 • Andrei

  Depinde unde ai facut, eu cred ca nu o sa ti se mai blocheze niciodata daca l-au scos permanent din iCloud.

 • bogdanu86

  A fost blocat in icloud si lai putut face

 • Costel

  Da, dar era blocat cu parola uitata nu cu modul sters sau pierdut.

 • Laurentiu

  Daca poti dovedi ca iphone-ul e al tau si l-ai cumparat legal atunci poti reseta parola si cu ajutorul celor de la Apple.

 • coty_silviu

  Se face , exact cum a zis Costel si se scoate defintiv .

 • Gyany

  Aceste probleme se intampla, din cauza ca lumea nu stie cum stau lucrurile.
  Daca atunci cand cumperi un telefon, ai sugerezi la vechiul proprietar sa reseteze telefonul Factory setting, si sa se delogheze din Icloud, si te loghezi tu si activezi icloud, atunci lucrurile ar fi fara probleme.