Prima Pagina aplicatii O noua tastatura populara a Android a fost lansata in App Store

O noua tastatura populara a Android a fost lansata in App Store

3

  iOS 8 a adus pentru iPhone, iPad si iPod Touch posibilitatea de a instala tastaturi terte pentru a inlocui tastatura virtuala a sistemului de operare, iar astazi va vorbesc despre o populara tastatura Android care este disponibila pentru noi. ai.type este numele acestei tastaturi disponibile pentru download din cursul zilei de ieri in App Store, avand peste 20 de milioane de utilizatori in lumea intreaga, deci o baza de date suficient de mare pentru a oferi o functionalitate buna.

ai.type is the smartest, most personalized keyboard for smartphones and tablets. With over 20 million users worldwide, we transform the messaging experience. Our app lets you type better and faster by learning your writing style, it allows you to customize, and personalize your keyboard any way you like.

  ai.type a fost gandita ca o tastatura ce poate fi personalizata in ceea ce priveste aranjarea butoanelor in interfata sa, ea invantand din stilul nostru de scris pentru a ne ajuta sa fim mai eficienti in timpul procesului de scriere a textelor. Tastatura are disponibile trei teme diferite, permite setarea oricarei imagini ca si background, permite afisarea unui al cincilea rand de caractere si se redimensioneaza in mod dinamic in functie de interfata aplicatiilor utilizate.

  • Customize your keyboard’s look & feel; select from 3 different built-in themes
  • Set ANY image as your background image
  • Use our top (5th) row to efficiently add numbers, punctuation (and other) characters,from within the primary keyboard screen
  • Long-press any key and conveniently use accented and alternative characters
  • Dynamically re-size your keyboard size according to your needs
  • Works seamlessly on any app that allows you to type (Facebook, Twitter, Safari etc.)
  • Privacy protection and text encryption

  ai.type este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT, in format universal, in App Store.

 

Pretul initial:
Numele:
ai.type keyboard- Your message. Your style

Gratuit

DESCARCA

Developer: A.I.type Ltd
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: ai.type is the smartest, most personalized keyboard for smartphones and tablets. With over 20 million users worldwide, we transform the messaging experience.

Our app lets you type better and faster by le…


Dimensiunea aplicatiei este: 8.8 Mb