iPad Air 2 apare in PRIMA IMAGINE!

  iPad Air 2 va fi prezentata in cursul acestei seri impreuna cu iPad Mini 3, insa pana in momentul conferintei Apple avem ocazia de a vedea prima imagine cu o tableta iPad Air 2 REALA. Singura noutate vizibila in aceasta imagine este Touch ID-ul implementat in butonul Home, restul tabletei aratand exact la fel precum cea pe care o avem acum disponibila pentru achizitie pe piata, asa ca trebuie sa va obisnuiti cu gandul ca nu va fi o schimbare majora pentru iPad Air 2.

iPad Air 2 REALA apare intr-o prima imagine

  Separat de Touch ID, iPad Air 2 nu va avea buton Mute, va avea butoane de volum cu un design usor schimbat, va avea noi grilaje pentru difuzorul montat la baza sa si va avea microfoanele repozitionate in jurul camerei principale. Apple are obiceiul de a mentine neschimbat design-ul panoului frontal al iDevice-urilor sale de-a lungul anilor, iar acum vom avea parte de acelasi tip de actualizare pentru iPad Air 2, tableta urmand a fi prezentata in detaliu diseara.

  Diseara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple. In aceeasi masura va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb


7 COMENTARII