5 ani de iDevice.ro!

idevice logo mare1  Astăzi se împlinesc 5 ani de zile de la publicarea primului articol pe ceea ce este acum iDevice.ro, cea mai mare comunitate a românilor pasionați de orice fel de produse lansate de către compania Apple. În 5 ani de zile am trecut prin bune și prin rele și am crescut împreună mai mult decât mi-aș fi putut imagina vreodată, iar în fiecare zi în care văd aceeași comentatori prezenți aici și discutând diverse subiecte din lumea Apple nu pot decât să mă bucur că vă pot oferi un loc pe care fanii Apple il pot numi casă.

  În 5 ani de zile am încercat să vă ofer cele mai bune informații din lumea Apple și nu numai, am încercat să vă ofer premii grozave în concursurile organizate și toate acestea nu se vor opri aici, ba din contră. Mai mult decât atât, în perioada următoare sper să vă pot oferi și o versiune imbunătățită a aplicației iDevice.ro, care va fi compatibilă și cu tabletele iPad, nu va mai avea aceleași probleme la utilizare și va oferi câteva funcții noi, dar toate pe măsură ce vor fi pregătite pentru lansare.

  Vă mulțumesc pentru că sunteți prezenți zilnic pe iDevice.ro și sper ca peste 5 ani de zile să ne regăsim în număr și mai mare, cu produse Apple și mai bune la dispozitie.