Concurs: Câștigă un iPod de la iDevice.ro!

idevice logo mare1  Pentru că am împlinit recent 5 ani de existență, ne-am gândit că ar fi cazul să organizăm un concurs pentru a vă oferi posibilitatea de a câștiga un iPod Shuffle, pe culoarea voastră favorită, de la iDevice.ro. Concursul este deschis pentru toți cei dintre voi care dețineți un blog, indiferent de platformă sau domeniu, și aveți câteva momente libere pentru a scrie câteva gânduri legate de iDevice.ro și modul în care v-a ajutat până acum.

  Pentru a participa la concurs trebuie sa scrieti un articol pe propriul blog in care sa ne spuneti care este sectiunea voastra favorita din cadrul iDevice.ro si ce credeți că am putea implementa în viitor pentru a vă oferi mai multe informații utile. Articolul trebuie sa conțină cel putin 1 link direct spre sectiunea pe care o descrieți sau spre iDevice.ro, iar după publicarea sa va trebui sa lăsați aici un comentariu cu textul Particip și să trimiteți un email la zaone@idevice.ro cu link-ul spre articolul vostru.

  Cel mai complet și bine argumentat articol va fi ales câștigător de către mine, anunțul urmând a fi făcut în cursul acestui weekend. Concursul se încheie sambata, 01.11.2014 la ora 10:00.

UPDATE: Câștigătorul concursului este Bogdan T. cu articolul de mai jos. L-am ales pentru că a avut articolul care a respectat cel mai bine condițiile de participare la concurs și.

Sunteti pasionati de tehnologie?
Sunteti fani ai produselor Apple?

Daca vreti sa fiti la curent cu toate noutatile legate de produsele Apple, cu toate noile versiuni de software aparute, cu noile metode de jailbreak disponibile, cu noile aplicatii lansate in AppStore si cu multe altele, accesati website-ul idevice.ro .

Zaone, administratorul site-ului, publica zilnic articole, incercand sa aduca pe site-ul idevice.roabsolut toate informatiile disponibile la momentul cu pricina.

Site-ul este impartit in mai multe categorii:
prima pagina, locul in care gasiti toate stirile in ordine cronologica;
– o categorie care isi schimba numele in functie de noile produse lansate de catre apple;
o categorie in care sunt prezentate posturile TV disponibile pe idevice-uri;
tabelul cu metodele de jailbreak disponibile (versiunea de IOS, tipul de idevice compatibil, dar si versiunea de itunes compatibila);
pagina denumita “Lansare”, unde sunt prezentate ultimele lansari de produse / versiuni de software facute de Apple.

Totodata, in fiecare saptamana este anuntata aplicatia saptamanii de pe AppStore, impreuna cu o descrierea a acesteia pentru a va putea da seama daca merita sau nu downloadata.

Pe site se adauga articole despre noile tweakuri lansate in Cidya, se adauga backrounduri pentru ecranele retina (Ipad 3, 4, Air, Mini 2, Iphone 5, 5S, 6, 6 PLUS). Acestea pot fi downloadate gratuit si aplicate pentru a va personaliza device-ul dupa bunul plac.
Dintre toate acestea nu lipsesc bineinteles, nici review-urile de aplicatii/device-uri, ori statisticile in legatura cu performantele device-urilor.

Chiar daca site-ul este dedicat Idevice-urilor, nu sunt prezentate doar punctele pozitive ale acestora, ci si punctele negative in comparatie cu produsele altor companii.

Site-ul nu are nicio legatura cu compania Apple, totul fiind din initiativa unui pasionat al produselor acestei companii, care are ca si scop ajutarea altor pasionati de tehnologie ce doresc sa isi aleaga cele mai bune produse si software, pentru a-si face viata mai frumoasa si mai usoara, nemaifiind nevoiti sa caute in zeci de site-uri pentru a gasi o informatie sigura.

Daca vreti informatii utile si sigure despre produsele celor de la Apple, eu va recomand cu incredere site-ul idevice.ro .

Acum, va voi prezenta cateva pareri proprii despre acest site, si ce cred eu ca ar merita sa fie imbunatatit la el:

Majoritatea celor care vor sa aleaga intre Samsung si Apple, aleg Samsung deoarece au o mai mare libertate in personalizarea device-ului. Cu siguranta un procent foarte mic din cei care isi cumpara pentru prima oara un smartphone sau o tableta sunt atat de documentati incat sa poate face o alegere corecta.
Ei nu stiu ca produsele Samsung sunt mai nesigure. Nu stiu ca in Magazin Play nu sunt atat de multe aplicatii ca si in AppStore. Nu stiu ce este ala Jailbreak sau Cidya…au auzit de ele, dar nu stiu ce sunt. Aceste persoane se bazeaza strict pe design si pe functiile pe care device-ul in sine le ofera…nu iau in calcul functiile pe care sistemul de operare le ofera.
Daca aceste persoane ar afla de site-ul idevice.ro, ar descoperi ca si un Iphone si un Ipad pot fi personalizate folosindu-se imaginile de fundal prezentate zilnic, aplicatiile care apar in AppStore si care iti permit sa iti personalizezi backround-ul, sa faci notite pe care sa le pui in homescreen si multe alte lucruri…toate aceste informatii sunt prezentate pe site, doar ca trebuie sa stii sa le cauti.

Cele mai utile articole si categorii sunt:
1. tabelul de jailbreak;
2. articolele despre tweakurile aparute in Cidya;
3. noile aplicatii lansate in AppStore;
4. backround-urile;
Le-am asezat exact in ordinea importantei.

Totusi, cum niciodata ceva nu este perfect si intodeauna omul cauta sa evolueza prin actiunile sale dar si prin creatiile sale, as avea cateva propuneri:
– crearea unei sectiuni dedicata tweakurilor de pe Cidya, puse pe categorii;
– crearea unei sectiuni in care sa fie prezentate aplicatiile romanesti, ca doar suntem romani!
– in sectiunea de contact sa fie un camp special pentru propunerea de tutoriale sau pentru adresarea intrebarilor;
– posibilitatea de a socializa cu toti cei care au cont pe site (un fel de chaturi publice/private), pentru ca acestia sa poata schimba intre ei pareri, idei sau sugestii;
– crearea unei aplicatii pentru Ipad, nu doar pentru Iphone.
Totodata as propune ca inainte de un concurs sa se creeze o lista cu premii, unde cei care au cont sa aiba posibilitatea de a vota. Premiul cu cele mai multe voturi sa fie acordat castigatorului concursului.

Cam asta este prezentarea site-ului Idevice…am scris acest articol pentru a-i putea ajuta pe cei interesati sa aiba acces la o sursa de informatii utile si sigure, rapid si fara a-si bate capul cautand.

Sper ca am reusit sa fac ceea ce mi-am propus! 🙂

24 COMENTARII

  1. Ba da… 🙂 ai mare dreptate !!! Am interpretat greșit !!! :((( Felicitări atunci câștigătorului si sper sa mai avem asa concursuri si pe viitor. O seara placuta !!!