Lansare iPhone 6 și iPhone 6 Plus cu precomanda la Telekom, Orange și Vodafone

UPDATE: Prețurile pentru Telekom Romania le găsiți aici.

UPDATE 3: Aici gasiti preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Orange.

UPDATE 4: Aici gasiti preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Vodafone.

UPDATE 2: Iată de unde poți cumpara terminalele decodate.

  Lansare iPhone 6 și iPhone 6 Plus cu precomandă la Telekom, Orange și Vodafone va avea loc în cursul acestei seri, după cum v-am spus în cursul unui articol publicat astăzi, iar acum vorbim și despre ceea ce se va întampla. Începând cu ora 0:00 a acestei nopți, toți cei trei operatori de telefonie mobilă din țara noastră vor iniția sesiuni de precomandă pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus, dezvăluind inclusiv prețurile și abonamentele în baza cărora le veți putea achiziționa.

  Lansare iPhone 6 și iPhone 6 Plus cu precomandă este un preambul la ceea ce vom avea vinerea viitoare, cand terminalele vor fi disponibile oficial efectiv pentru achiziție în România la magazinele operatorilor de telefonie mobilă și nu numai. În această seară vom avea parte de o disponibilitate scurtă a terminalelor aflate în stocurile magazinelor, care vor fi foarte mici, așa că este recomandabil să fiți activi la ora 0:00 pentru a cumpăra ceea ce vă interesează.

  Cu detalii despre ofertele iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Telekom, Orange și Vodafone voi reveni diseară după publicarea lor șă vă recomand să fiți prezenți pe iDevice.ro pentru a afla toate detaliile și eventualele informații nespecificate de către operatorii de telefonie mobilă.