Jailbreak iOS 8.1 – NoSlowAnimations iti face iDevice-ul mai “rapid”

  NoSlowAnimations este un tweak lansat cu doar câteva săptămâni de zile în urmă in Cydia, iar cu ajutorul sau putem genera impresia ca terminalele noastre sunt mult mai rapide decat in mod normal. Tweak-ul are rolul de a modifica viteza animatiilor rulate in iOS 8, astfel ca intregul sistem de operare pare sa functioneze mai repede, desi in realitate nu vorbim despre o imbunatatire a performantelor. In mare, NoSlowAnimations ar trebui sa reduca cu pana la 50% viteza de rulare a animatiilor, asa ca totul va parea mult mai rapid.

Requires iOS 7+. Don’t get slowed down by the animations on iOS 7. With NoSlowAnimations they are much faster. For best effect: Enable the Reduce Motion !!! Settings –> General –> Accessability –> Reduce Motion.

  NoSlowAnimations este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu chip-ruile A7/A8 de 64 biti. Pentru a avea parte de o experienta cat mai buna trebuie sa activati efectul Reduce Motion. Tweak-ul este acum compatibil cu jailbreak iOS 8.1, deci îl puteți instana fără probleme în terminalele voastre.

4 COMENTARII

  1. Mr.Zaone,o mare rugaminte am la tine.Vreau un raspuns si o solutie ptr Cydia pe iPad mini,imi inchide tableta cand navighez pe browserul Safari,defapt re-boot-eaza!Multumesc frumos!