Jailbreak iOS 8.1 – HideMe7 permite ascunderea elemente din interfata iOS 8

  HideMe7 este un nou tweak lansat cu mult timp în urmă in Cydia, el fiind conceput in ideea de a ne permite sa ascundem diversele butoane si elemente implementate de catre Apple in interfata iOS 7. Dupa cum puteti vedea in lista de mai jos, exista o gama foarte variata de elemente care pot fi ascunse prin intermediul unui meniu disponibil in aplicatia Settings a iOS si vorbim despre: diverse elemente ale LockScreen/Notifications Center-lui, elemente ale Springboard-ului, ale aplicatiei Settings, ale Control Center si multe altele.

HideMe7 is a one-stop-shop for hiding UI elements without the need to have half a dozen different tweaks installed. HideMe7 comes with a new preference panel which makes it easy to quickly disable/re-enable many different UI elements which you may or may not find annoying. Requests to hide more UI elements are accepted and welcome.

  Activarea sau dezactivarea elementelor vizibile in iOS 7 se face imediat dupa apasarea butonului vizibil in aplicatia Settings. Jailbreak iOS 8.1 este necesar pentru a îl instala, iar da ca sunteti interesati de tweak-ul HideMe7, il gasiti la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu Pangu jailbreak.

1 COMENTARIU