iOS 8.1.1 – iata cat de mult au crescut performantele pe iPhone 4S si iPad 2

  iOS 8.1.1 a fost lansat in cursul acestei saptamani de catre compania Apple si una dintre principalele noutati aduse pentru utilizatori este imbunatatira radicala a performantelor terminalelor iPhone 4S si iPad 2. Pentru a vedea cat de mult s-au imbunatatit performantele, un website american s-a gandit sa testeze update-ul, iar in imaginea de mai sus aveti rezultatele testelor lor facute pe iOS 7.1.2, iOS 8 si iOS 8.1.1. DUpa cum puteti vedea, iOS 8.1.1 functioneaza mai greu decat iOS 7.1.2 pe iPhone 4S si iPad 2, dar acest lucru era de asteptat, avand in vedere ca vorbim despre un update majora.

  iOS 8.1.1 nu imbunatateste performantele pentru a le aduce la nivelul iOS 7.1.2, dar dupa cum puteti vedea, el le imbunatateste simtitor fata de iOS 8.0, dar asta numai in anumite aczuri, in altele performantele devenind chiar mai slabe. Partea buna este ca pentru navigarea pe internet cele doua terminale vor avea performante mai bune, ele incarcand paginile mai repede si consumand mai putina memorie RAM in acest timp. Practic Apple a incercat sa imbunatateasca performantele terminalelor acolo unde a putut, dar era imposibil sa ofere aceeasi viteza precum in iOS 7.1.2, asa ca ar trebui sa va luati gandul de la asa ceva.

  La voi cat de mult s-au imbunatatit, sau nu, performantele pe terminalele iPhone 4S si iPad 2 dupa instalarea iOS 8.1.1.