Vodafone ofera gratuit internet si convorbiri nelimitate pentru abonatii RED si Smart in Supernet™ 4G

Vodafone Logo  Vodafone Romania a anuntat in cursul acestei zile pentru toti clientii abonati RED si smart oferirea de internet si convorbiri nelimitate in Supernet 4G, totul cu conditia prelungirii unui abonament existent sau a semnarii altuia nou. Mai mult decat atat, cei de la Vodafone ofera telefoane la preturi avantajoase si acces gratuit la cateva dintre cele mai populare aplicatii pentru terminale mobile disponbile in momentul de fata. Bonusul este oferit gratuit timp de 4 luni de zile pentru utilizatorii 4G si timp de 2 luni de zile pentru utilizatorii 3G, bonusul trebuind activat manual de catre acestia.

  Detalii suplimentare despre noua oferta a celor de la Vodafone aveti disponibile in comunicatul de presa de mai jos.

Vodafone ofera bonus internet si convorbiri nelimitate pentru abonatii RED si Smart, in Supernet™ 4G

  • Toti clientii care semneaza sau prelungesc un abonament Smart sau RED isi pot activa bonusul “Nelimitat”, ce ofera minute in orice retea sau internet nelimitat
  • Noua promotie este comunicata prin Campania ‘Bunici de Duminica’, parte a platformei ‘Romanii au initiativa’
  • Vodafone introduce acces la viteza 4G si pentru toate abonamentele de Internet mobil pentru laptop, PC sau tableta

Bucuresti, Romania 17 noiembrie 2014 – De acum, toti utilizatorii care semneaza sau prelungesc un abonament Smart sau RED beneficiaza, promotional, de experienta utilizarii serviciilor si tehnologiei 4G, un bonus cu minute si internet nelimitat, telefoane la preturi avantajoase si acces gratuit la unele dintre cele mai populare aplicatii mobile din Romania.

Promotional, abonatii noi si existenti isi pot activa de acum bonusul Nelimitat, astfel: pentru abonamentele de voce Smart, bonusul ofera minute si SMS-uri nationale si internet nelimitat, iar pentru abonamentele de voce RED, bonusul ofera internet nelimitat.

Bonusul este gratuit si este valabil timp de 4 luni, pentru utilizatorii 4G, respectiv timp de 2 luni, pentru utilizatorii 3G. Bonusul se activeaza apeland *100#, ramura “Internet”, in termen de 30 de zile de la data activarii sau reinnoirii abonamentului. Utilizatorii 4G sunt clientii Vodafone care, in perioada promotiei, achizitioneaza si folosesc un smartphone 4G dotat cu SIM 4G, precum si un abonament 4G.

Noua promotie este sustinuta de campania de comunicare “Bunici de Duminica”, ce se inscrie in platforma “Romanii au initiativa”. Campaniei le are in centru pe Tanti Ani si Marcela, doua surori din Bucuresti cu o pasiune comuna. Campania se bazeaza pe ideea ca tehnologia poate ajuta comunitati diferite sa se intalneasca: comunitatea bunicilor care gatesc preparate culinare delicioase si comunitatea tinerilor care traiesc departe de casa.  Campania “Bunici de Duminica” dispune si de o pagina de Facebook dedicata – https://www.facebook.com/bunicideduminica. Incepand cu 17 noiembrie, oricine va dori sa le urmeze exemplul celor doua bunici – Tanti Ani si Marcela – si sa gateasca pentru tinerii nostalgici, din orice colt al tarii, va avea la dispozitie aplicatia „Bunici de duminica„, pe pagina https://www.facebook.com/bunicideduminica.

Noua oferta aduce si telefoane la preturi speciale. Mai mult decat atat, Vodafone deruleaza, in prezent, si o campanie de BuyBack, care permite achizitionarea unor smartphone-uri de ultima generatie, incepand cu 0 Euro.

Astfel, clientii care aleg RED 19 pot achizitiona Nokia Lumia 635 la 1 Euro sau Samsung Galaxy Express 2 (exclusiv la Vodafone) la 0 Euro, prin programul “4G Smart Buyback”. Clientii care aleg RED 25 pot opta pentru HTC Desire 610 la 1 Euro sau Nokia Lumia 735, disponibil exclusiv in portofoliul Vodafone, la pretul de 0 Euro. Noul Samsung Galaxy Alpha poate fi achizitionat, impreuna cu abonamentul RED 39, la pretul de 129 Euro, prin acelasi program “4G Smart Buyback”, iar Nokia Lumia 830, disponibil exclusiv la Vodafone, cu acelasi tip de abonament, poate fi achizitionat la 0 Euro. Pentru mai multe informatii privind portofoliul de abonamente Vodafone si oferta de telefoane, vizitati https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/abonamente/toate-abonamentele/index.htm

Pentru utilizatorii de Internet mobil pentru laptop, PC sau tableta, Vodafone pune la dispozitie sase planuri tarifare avantajoase, cu preturi ce variaza intre 8 si 29 Euro/ luna. Toate abonamentele Vodafone de Internet mobil ofera acum acces la serviciile 4G. In plus, incepand cu SMART NET 10, abonamentele ofera trafic nelimitat de date pe durata noptii, intre orele 23:00 si 06:00.

Promotional, abonatii care incheie sau reinnoiesc un abonament de Internet mobil beneficiaza automat de bonusul Nelimitat, ce ofera, gratuit, trafic de date nelimitat, timp de 4 luni. In plus, abonatii pot achizitiona si tablete performante in pachete atractive, cum ar fi cea mai accesibila tableta 4G – Vodafone Smart Tab 4G 8’’ la 15 euro/ luna, impreuna cu Start Net 8. Mai multe informatii despre pachetele de servicii de Internet mobil pentru PC, laptop si tableta sunt disponibile la: www.vodafone.ro/tablete

In plus, abonatii Vodafone beneficiaza si de un pachet complet de aplicatii ce include acces la canale TV, emisiuni de lifestyle, documentare si cele mai importante competitii fotbalistice prin aplicatia Seenow, muzica nelimitata, prin intermediul aplicatiei Zonga. Vodafone ofera si o serie de servicii si aplicatii pentru protectia datelor si navigarea in siguranta pe Internet: Secure Net, Vodafone Cloud, Vodafone Protect, Vodafone Guardian sau Vodafone Contacts.