Natalie Portman se afla in discutii pentru a interpreta un rol in filmul despre viata lui Steve Jobs

Natalie Portman

  Natalie Portman este una dintre cele mai celebre actrite la ora actuala si se pare ca Universal este interesata sa o co-opteze pentru a interpreta un rol in viitorul film bazat pe biografia autorizata a fostului CEO Apple, Steve Jobs. Natalie Portman a jucat intr-o gama variata de filme extrem de celebre precum: Black Swan, V for Vendetta sau seria Thor si a fost premiata cu un Oscar pentru prestatiile sale, dar deocamdata nu se stie pentru ce rol ar incerca cei de la Universal sa ii foloseasca talentul, desi zvonurile sugereaza faptul ca ar fi vorba despre unul important.

Natalie Portman is in talks to join Universal’s Steve Jobs biopic. Character details were not revealed, but it is expected to be a major role. Should a deal get done, the Oscar winner’s casting would mark another positive reversal of fortune for the Danny Boyle-helmed project. 

  Dimineata v-am spus ca Michael Fassbender a fost aproape convins sa il interpreteze pe Steve Jobs in viitorul film, el avandu-l pe Seth Rogen ca si coleg ce il interpreteaza pe binecunoscutul Steve Wozniak, deci Natalie Portman ar putea fi una dintre iubitele sale, mama fiicei nerecunoscute, sau chiar primul copil al lui Steve Jobs, Lisa Brennan. Indiferent ce rol va interpreta Natalie Portman, daca ea va fi contractata de catre Universal, atunci vom vorbi despre o distrubutie de exceptie pentru un film care ar putea deveni una dintre cele mai asteptate pelicule ale anului.