Centrum aduce in iOS Notifications Center-ul din OS X

Centrum

  Centrum este un nou tweak disponibil in Cydia pentru tabletele noastre iPad, el fiind conceput de catre dezvoltatorul sau in ideea de a ne permite sa implementam in iOS 8 Notifications Center-ul pe care Apple l-a dezvoltat pentru OS X. Desi este deocamdata compatibil exclusiv cu tabletele iPad care ruleaza iOS 8, tweka-ul Centrum ofera pentru acestea posibilitatea de a utiliza un Notifications Center cu adevarat util, el fiind deschis dintr-o margine a ecranului spre mijlocul acestuia, fara a inchide o aplicatie utilizata in acel moment.

Centrum is a new design for your Notification Center. It is a tweak that changes your current notification center to one similar to the notification center on Mac OS X. You can swipe from either side of the screen to toggle the notification center. Enable/Disable (respring required). Lefty mode (NO respring required). 

  Un gest de tragere, swipe, dinspre lateralul ecranului spre mijlocul acestuia va deschide centrul de notificari si partea interesanta este ca el poate fi accesat atat din partea stanga, cat si din partea dreapta, deci daca sunteti stangaci nu veti avea probleme cu el. Centrum este un tweak extrem de interesant care merita cu siguranta incercat pe tabletele iPad, el fiind disponibil in momentul de fata pentru cumparare la pretul de 1$ din repo-ul BigBoss al Cydia.

2 COMENTARII