iPhone 6 Plus roz apare in primele imagini

  iPhone 6 Plus a fost lansat anul acesta de catrre comania Apple in versiunile alba si neagra, fiecare dintre ele avand cate o culoare diferita pentru carcasa despartita de catre antele GSM, Wi-Fi si Bluetooth. Pentru diversele modele ale iPhone 6 Plus compania Apple a folosit acelasi aluminiu pentru carcase si nu a iesit din paleta de culori cunoscuta de catre publicul larg, dar in China exista optiuni pentru a diversifica lucrurile cat se poate de mult. In imaginile acestui articol puteti vedea un iPhone 6 Plus cu o carcasa roz, potrivita foarte bine pentru femeile carora nu le place auriul, el fiind vandut de catre un producator local.

iPhone 6 Plus roz 4

  Desigur ca nu vorbim despre prototipuri ale iPhone 6 Plus care au o carcasa speciala testat de catre Apple si abandonata inaintea lansarii, ci despre o carcasa modificata de catre chinezi si aplicata in locul celei normale utilizate de catre Apple, Aplicarea sa pe terminal se face fara ca garantia iPhone 6 Plus sa fie pastrata si fara vreo garantie in legatura cu faptul ca ea este potrivita pentru acest terminal al companiei americane, dar in China lucrurile acestea nu conteaza prea mult. In concluzie, daca aveti prieteni in China, atunci ii puteti directiona pe EPrice de unde pot cumpara un iPhone 6 Plus roz.

iPhone 6 Plus roz 5

iPhone 6 Plus roz 5

iPhone 6 Plus roz 5

iPhone 6 Plus roz 1

iPhone 6 Plus roz

5 COMENTARII

  1. @zaone vand chinezii pe ali express carcase “housing” in ce culoare vrei de la negru intens la rosu aprins cred ca am vazut peste 20 de culori ..:) trebuie numai curajul sa te apuci si sa le faci componentelor interne o schimbare de apartament 🙂