Ajutor iPhone si iPad – noua sectiune a iDevice.ro

Ajutor iPhone si iPad

Daca aveti probleme cu vreun iPhone, iPad sau iPod Touch, indiferent de ce natura sunt ele, atunci incepand de astazi va invit sa vizitati noua pagina de ajutor iPhone si iPad, ea fiind facuta special pentru voi. Pagina face parte din iDevice.ro si acolo veti primi ajutor pentru orice fel de probleme direct din partea mea, asa ca incepand de astazi va invit pe toti sa nu folositi diversele articole pentru a cere ajutor, ci sa va indreptati direct spre acea pagina noua.

Fac aceasta pagina deoarece zilnic primesc un numar foarte mare de intrebari si cereri pentru ajutor cu diverse probleme legate de iPhone, iPad, iPod Toch si iOS, pe o multitudine de teme de la jailbreak si pana la activare sau decodare. Am creat aceasta pagina pentru a avea o centralizare a tuturor raspunsurilor si intrebarilor si pentru a-i ajuta pe altii sa descopere mai rapid in viitor raspunsurile la orice fel de probleme ar avea si incepand de astazi voi oferi ajutor NUMAI prin intermediul ei.

Desigur ca forumul iDevice.ro ramane deschis pentru discutii si orice fel de intrebari la care va vor raspunde utilizatorii activi acolo, insa daca vreti ca eu sa va ajut in vreun fel sau altul cu orice fel de probleme, atunci acea pagina va sta la dispozitie.