CarPlay iOS aduce sistemul CarPlay pe iPhone si iPad

2

CarPlay iOS

  CarPlay iOS este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem aduce pe iPhone si iPad sistemul CarPlay dezvoltat de catre Apple numai pentru masinile compatibile. V-am vorbit saptamana aceasta despre un port pe care un dezvoltator il face pentru sistemul CarPlay in ideea ca el sa functioneze in iOS, iar tweak-ul CarPlay iOS este rezultatul muncii sale, el fiind disponibil acum in Cydia pentru noi.

First Preview of the new application CarPlay iOS. The preview 1 is only on French but next Previews are translates in English. This first preview can have bugs. Next Preview (2) introduce new functional app. App added to Home Screen. With this preview you have two apps:

  • Music App
  • Now Playing App

  CarPlay iOS este prezentat ca fiind o versiune preview a tweak-ului final care va fi disponibil in viitorul apropiat, el avand deocamdata disponibile doar aplicatiile Music si Now Playing, interfata intreaga fiind disponibil momentan in limba engleza. O a doua versiune a CarPlay iOS va aduce suport pentru limba engleza si mai multe aplicatii, insa intre timp va puteti juca cu tot ceea ce a creat dezvoltatorul si este disponibil pentru noi acum.

  CarPlay iOS poate fi DESCARCAT GRATUIT din repo-ul BigBoss al Cydia.