Ecranul HTC One M9 Hima apare in primele imagini

Ecranul HTC One M9 Hima

  Ecranul HTC One M9 Hima este prezentat astazi intr-o prima serie de imagini la aproape o saptamana de zile distanta din momentul in care primele specificatii tehnice pentru viitorul produs al celor de la HTC au fost divulgate. Desigur ca aceste imagini cu ecranul HTC One M9 Hima sunt prezentate doar cu titlu de zvon multumita unui partener asiatic al taiwanezilor, el prezentandu-ne faptul ca HTC intentioneaza sa implementeze un ecran care ocupa aproape intregul panou frontal.

  Ecranul HTC One M9 Hima din imagini dezvaluie faptul ca viitorul produs urmeaza sa fie disponibil fara difuzoarele stereo BoomSound care erau prezente in partile superioara/inferioara in vechile modele, deci vorbim despre o schimbare serioasa de design. Cele mai recente zvonuri ne spun totusi ca HTC ar intentiona sa reduca simtitor dimensiunile acestor componente in HTC One M9 Hima, astfel ca ele ar putea fi in continuare prezente in momentul lansarii.

Ecranul HTC One M9 Hima apare in primele imagini

Ecranul HTC One M9 Hima 2

  Mergand mai departe puteti vedea care este diferenta dintre ecranul HTC One M9 Hima si ecranul HTC ONe M8, primul avand 5.2 inch, in timp ce al doilea are 5.0 inch, diferenta dintre ele nefiind chiar atat de mare. Desi s-a speculat ca ecranul HTC One M9 Hima ar fi de 5.5 inch cu rezolutie QHD, iata ca in realitate dimensiunea sa ar putea fi mult mai mica, desi e putin probabil ca rezolutia sa fie Full HD si nu QHD, avand in vedere specificatiile terminalelor competitorilor.

  In final, se pare ca si marginile ecranului HTC One M9 Hima sunt mult mai subtiri decat in alte versiuni ale produselor celor de la HTC, deci utilizatorii vor avea parte de o carcasa mai mica si mai mult spatiu pentru vizualizarea informatiilor. Din pacate nu se stie cand va fi lansat HTC One M9 Hima pe piata sau cat va costa, insa mai jos puteti vedea care vor fi specificatiile sale tehnice.

HTC Hima ecran, camera si baterie

Conform primelor zvonuri, HTC Hima urmeaza sa includa:

  • Ecran: 5.2-inch cu rezolutie 2K de 2560 x 1440 pixeli;
  • Procesor: octa-core Qualcomm Snapdragon 810 cu 4 nuclee tactate la 1.5 GHz si 4 nuclee tactate la 2 GHz
  • RAM: 3GB
  • Spatiu de stocare: 32GB, 64GB, 128GB
  • Difuzoare: frontale stereo
  • Camera: 20.7-megapixeli cu stabilizator optic de imagine
  • Batterie: 2840mAh
  • Carcasa: aluminiu cu ecran protejat de Gorilla Glass 3

Ecranul HTC One M9 Hima 1

3 COMENTARII