Cea mai buna aplicatie pentru a reduce traficul de date si a il monitoriza

Aplicatie trafic date Onavo Extend

  Daca va aflati in cautarea unei aplicatii pentru trafic de date care sa va ajute sa reduceti consumul sau sa monitorizati traficul de date consumat in fiecare zi de pe propriile iPhone, iPad sau iPod Touch, ei bine am o recomandare foarte buna pentru voi. Onavo Count este cea mai buna aplicatie existenta in App Store care va permite sa reduceti traficul de date consumat din terminale mobile si sa monitorizati traficul facut, in imeaginea de mai sus fiind vizibila interfata sa.

Onavo Extend saves your mobile data so you can do more of what you love on your phone without spending more on your bill. Once the app is installed on your phone, it works in the background when you use mobile data to find ways to save. Onavo Extend compresses all the data you download over 3G, EDGE and LTE, including images and texts. The app gives you reports that break down how you’re using data by apps and other mobile activities so you can keep track of where you’re spending your monthly data allowance.

Cea mai buna aplicatie pentru a reduce traficul de date si a il monitoriza

  Am folosit Onavo Count in strainatate si in Romania si o recomand oricarei persoane care are putin trafic de date in abonament si doreste sa il extinda, ea fiind perfecta pentru cei constiinciosi care nu doresc sa plateasca foarte multi bani pe optiuni de internet. Onavo Extend instaleaza un profil in terminalele voastre care redirectioneaza tot traficul de date prin serverele companiei Onavo, tot ceea ce accesati voi fiind comprimat de catre ele si retrimis spre terminale in timp real.

  • Onavo Extend:

    Loads images when you scroll down to them so you don’t use valuable data on images you’ll never see;

  • Balances image quality and data savings based on your settings so you’re always in control of how much data you use;
  • Automatically turns itself off when you connect to Wi-Fi.

  Onavo Count functioneaza cu orice conexiune de internet EDGE, 3G sau 4G LTE, iar in ceea ce priveste incarcarea paginilor web, oricare dintre cele accesate pe internet pot fi comprimate de catre servciiu. Transmiterea de date catre serverele celor de la Onavo se face in mod securizat, astfel ca aplicatia nu poate loga username-urile sau parolele voastre si veti naviga pe internet mult mai sigur decat in mod normal folosind conexiunea operatorului de telefonie mobila.

  Onavo Count este, din punctul meu de vedere, cea mai buna aplicatie pentru a reduce traficul de date consumat in timpul navigarii pe internet folosind iPhone, iPad sau iPod Touch, ea fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Pretul initial:
Numele:
Onavo Extend

Gratuit

DESCARCA





Developer: Onavo, Inc.
Categoria: Utilities


Descriere: Ready to get more from your mobile data plan

Onavo Extend saves your mobile data so you can do more of what you love on your phone without spending more on your bill. Once the app is installed on your pho…


Dimensiunea aplicatiei este: 8.3 Mb