Cumperi un Mac la reducere si primesti nu HDD cadou

cumperi mac

  Daca pentru Craciun va doreati un Mac al companiei Apple, ei bine in aceasta pagina veti gasi o promotie derulata de catre un magazin online din Romania, iar cu ajutorul ei veti putea cumpara Mac-uri, chiar si la reducere, dar cu un HDD oferit cadou. Aceasta nu este prima oara cand o campanie de acest gen este derulata, iar hard disk-ul este unul extend, astfel ca veti putea extinde spatiul de stocare disponibil pentru viitorul vostru laptop.

  Avand in vedere ca se apropie Craciunul, e posibil sa mai gasiti Mac-uri la reducere in perioada urmatoare, reduceri pentru produsele Apple fiind pregatite anual de catre toate magazinele care comercializeaza asemenea produse.

Articolul precedentCartele de decodare pentru iPhone compatibile cu iOS 8 – iOS 8.1.1
Articolul următoriOS 8.1.2 a fost lansat de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.