Cartele de decodare pentru iPhone compatibile cu iOS 8 – iOS 8.1.1

Cartele de decodare iOS 8 - iOS 8.1.1

  Lansarea iOS 8 a adus pentru multi posesori de terminale iPhone intrebari legate de posibilitatea de a utiliza cartele de decodare pentru a folosi functia de telefonie mobila a smartphone-urilor Apple achizitionate in trecut. Orice iPhone lansat dupa iPhone 4 poate fi decodat in momentul de fata folosind o cartela de decodare si avand in vedere ca Apple nu mai blocheaza software-ul acestor produse prin update-uri ale iOS, ele pot fi utilizate fara probleme inclusiv in versiunile noi.

  In ziua lansarii iOS 8 foarte multi dintre cei care utilizau cartele de decodare pentru iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C si iPhone 5S au aflat ca nu au vreun impediment in a face decodare pentru noua versiune a sistemului de operare dupa instalare. Cartelele de decodare nu fac activare pentru terminalele care au nevoie de ele, dar dupa ce le activati folosind o cartela a operatorului pe care este codat terminalul vostru, veti putea beneficia de functia de telefonie mobila pentru ele.

Cartele de decodare pentru iOS 8 – iOS 8.1.1

  Cartele de decodare Gevey sau R-SIM, de toate felurile, sunt compatibile din start cu iOS 8 – iOS 8.1.1 chiar si fara a necesita o actualizare software, unele modele foarte vechi avand totusi nevoie de o asemenea operatiune. In principiu orice cartela de decodare care putea fi folosita in iOS 7 pentru a face unlock iPhone-ului vostru poate fi utilizata in continuare si pe cele mai recente versiuni ale sistemului de operare fara a le instala un software imbunatatit.

  In numeroasele comentarii publicate in articolele dedicate iOS 8, iOS 8.0.2, iOS 8.1 si iOS 8.1.1 foarte multi utilizatori au confirmat faptul ca au reusit sa faca unlock folosind vechile cartele de decodare pentru terminalele noastre. Daca aveti o cartela de decodare care a fost folosita in iOS 6 inainte de iOS 7 pentru decodare si nu a avut parte de o actualizare software, atunci este indicat sa vizitati website-ul producatorului pentru a vedea daca ea este compatibila cu iOS 8, insa daca ati cumparat-o pentru iOS 7, atunci ea ar trebui sa fie compatibila si cu iOS 8 – iOS 8.1.1.