Prima Pagina Apple iOS 8.1, iOS 8.2 si iOS 8.3 sunt in proces de dezvoltare,...

iOS 8.1, iOS 8.2 si iOS 8.3 sunt in proces de dezvoltare, Apple ar putea schimba strategia anuala de lansare a update-urilor

  In cursul acesti luni compania Apple a lansat iOS 8 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el fiind urmat rapid de catre iOS 8.0.1 si iOS 8.0.2. In octombrie compania Apple va lansa iOS 8.0.3 pentru a activa sistemul Apple Pay ce permite efectuarea de plati mobile folosind iPhone 6, iPhone 6 Plus si tehnologia NFC, insa la scurt timp dupa el ar putea fi lansat iOS 8.1, urmand ca anul urmator iOS 8.2 si iOS 8.3 sa isi faca aparitia.

  Stiam inca dinaintea lansarii iOS 8 ca Apple dezvolta iOS 8.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa se pare ca iOS 8.2 si iOS 8.3 sunt deja testate de catre angajatii companiei Apple. Cele doua ultime versiuni ale sistemului de operare au intrat in testare abia dupa lansarea oficiala a iOS 8 si desi nu se stie exact ce ar trebui sa aduca ele, se pare ca oficial vor ajunge in iTunes abia in cursul anului viitor, la o distanta considerabila de iOS 8.1.

  E greu de spus ce functii importante ar putea implementa Apple cu iOS 8.1, iOS 8.2 si iOS 8.3, insa in general update-uri de acest gen aduc schimbari majore, nu la fel de semnificative precum un iOS complet nou. Separat de aceste update-uri, Apple pregateste inclusiv iOS 9, insa ramane de vazut daca el va fi lansat anul viitor sau nu.

 • Bogdan^

  Un update important ar trebui sa insoteasca Apple Watch nu ?

 • @Bogdan^: Cred ca toata lumea vedea iOS 8.1 ca fiind gandit pentru asta.

 • Vladutz1980

  Apple pregāteste update-uri dar fara folos. Se duce la vale incet dar sigur.

 • ntz

  @zaone !!!! scz de off topic ajuta ma si pe mine cu o informatie.Am 2iphone 5s ios 8.0.2, mi se mare ca unul dintre telefoane se misca mai prost decat celalalt,este vreun program ceva care sa imi arate daca proceaorul sau ceva merge ok?!

 • @Vladutz1980: Da, nu era deja in groapa, ingropata de bani si fani?

 • Rares

  @ntz Descarca aplicatia geekbench 3.

 • zn cao

  Am o problema cu ios 8.0.2 atunci cand dau ocupat din butonul power nu mai pot sa deblochez telefonul se mai intampla si cand primesc mesaje mai multe, trebue sa astept urmatorul mesaj sau apel pentru a putea debloca

 • Bogdan

  Eu cred că toată lumea se așteaptă ca 8.1 să fi pentru Apple Pay iar alt update (8.2) să fie pentru Apple Watch. Mie așa mi se pare normal.

 • Jorj

  Eram fun apple, am iphone si ipad, dar ios 7 si 8 sunt varza.
  Se duc la vale rau. Trb sa ma orientez catre un android decent….

 • iowin

  @Jorj …erai fun acum esti funny :)))

 • radu

  Apple se duce in groapa nici vorba, sunt in UK si incerc de o saptamana sa iau un iPhone 6 si nu reusesc pt ca nau pe stoc, cei de la Apple mau sfatuit sa intru la mijlocul nopti pe pagina magazinului ca poate prind unul , Nici vorba in cateva secunde se termina iPhone 6

 • Alex H

  Vladutz1980 @ asa este Poate ca is fan nu voi renunta la apple. dar adevarul e ca fara Steve toata lumea spune ca cei care au ramas la apple o vor mai duce cat de cat dupa ciao ciao ,hai ca anu asta sau vandut multe terminale find ca cereau cu ecran mare dar daca nu fac schimbari bune in 2 ani .si ios sa mai bage si ei tehnologie frate in ei ,e praf … ! android are o tehnologie superba dar chinezarie si nu o suport .. ios e super dar nu mai scot ceva sa te fascineze suntem cu ceva anisori in urma.

 • Bogdan-Pit

  Apple se inspira din Android?
  Citez din articol:
  Reachability a fost inspirat de catre Apple din Android, acolo intreaga interfata a sistemului de operare fiind redusa la doar o portiune a ecranului pentru a fi utilizata mai usor. Pentru iPhone 6, Reachability permite accesarea usoara a tot ceea ce este in mod normal inaccesibil si din experienta va spun ca veti avea nevoie de aceasta functie in utilizarea de zi cu zi. – incheiat citatul….
  Cred ca fanii Samsung jubileaza…inca odata!

 • Pingback: iOS-ul devine principala problema a Apple()

 • Pingback: Va fi lansat iOS 8.3 jailbreak ? | iDevice.ro()