iOS 8.1, iOS 8.2 si iOS 8.3 sunt in proces de dezvoltare, Apple ar putea schimba strategia anuala de lansare a update-urilor

  In cursul acesti luni compania Apple a lansat iOS 8 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el fiind urmat rapid de catre iOS 8.0.1 si iOS 8.0.2. In octombrie compania Apple va lansa iOS 8.0.3 pentru a activa sistemul Apple Pay ce permite efectuarea de plati mobile folosind iPhone 6, iPhone 6 Plus si tehnologia NFC, insa la scurt timp dupa el ar putea fi lansat iOS 8.1, urmand ca anul urmator iOS 8.2 si iOS 8.3 sa isi faca aparitia.

  Stiam inca dinaintea lansarii iOS 8 ca Apple dezvolta iOS 8.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa se pare ca iOS 8.2 si iOS 8.3 sunt deja testate de catre angajatii companiei Apple. Cele doua ultime versiuni ale sistemului de operare au intrat in testare abia dupa lansarea oficiala a iOS 8 si desi nu se stie exact ce ar trebui sa aduca ele, se pare ca oficial vor ajunge in iTunes abia in cursul anului viitor, la o distanta considerabila de iOS 8.1.

  E greu de spus ce functii importante ar putea implementa Apple cu iOS 8.1, iOS 8.2 si iOS 8.3, insa in general update-uri de acest gen aduc schimbari majore, nu la fel de semnificative precum un iOS complet nou. Separat de aceste update-uri, Apple pregateste inclusiv iOS 9, insa ramane de vazut daca el va fi lansat anul viitor sau nu.