iOS 8.1.1 nu mai este semnat pentru instalare

iOS 8.1.1 iDevice.ro
Saptamana trecuta compania Apple a lansat iOS 8.1.2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, dar a mentinut pentru utilizatori posibilitatea de a instala iOS 8.1.1 in terminale prin semnarea de SHSH-uri. Din pacate aceasta practica a fost oprita in cursul noptii trecute, compania Apple sistand semnarea de SHSH-uri pentru iOS 8.1.1, obligand utilizatorii sa instaleze doar iOS 8.1.2 in cazul in care doresc sa faca un restore pentru propriile dispozitive, dar acest lucru nu ne afecteaza prea mult.

  iOS 8.1.2 jailbreak este in continuare posibil pentru utilizatorii din intreaga lume, astfel ca nu prea conteaza daca putem instala iOS 8.1.1 sau iOS 8.1.2, deci aceasta actiune a companiei Apple nu ne afecteaza chiar atat de mult. Acestea fiind spuse, daca mai doriti acum sa insalati iOS 8.1.1 in iPhone, iPad si iPod Touch stiti deja ca procedura este imposibila, dar iOS 8.1.2 este la fel de bun, asa ca il puteti instala fara probleme deoarece nu veti fi afectat in vreun fel.

  Avand in vedere ca iOS 8.1.3 este pregatit pentru lansare de catre Apple, probabil nu va trece foarte mult timp pana cand il vom avea disponibil si iOS 8.1.2 va fi dat uitarii.