iPhone 6 vs o masina de gaurit si un fier de calcat (Video)

  iPhone 6 a fost supus unui numar foarte mare de teste extreme, iar saptamana trecuta v-am aratat cum arata un iPhone 6 fiert in Coca Cola. Astazi ducem lucrurile putin mai departe si vedem un terminal iPhone 6 al carui ecran este distrus de un burghiu al unei masini de gaurit.

  Dupa cum veti observa deja din primul clip video, burghiul masinii de gaurit face rapid o gaura chiar in mijlocul iPhone 6, dar fara a il distruge. Ca sa fiu complet sincer, este uimitor faptul ca terminalul rezista unui burghiu si ecranul sau inca functioneaza, dar va fi imposibil de utilizat in vreun fel sau altul.

  In cel de-al doilea clip video avem un iPhone 6 “atacat” de un fier de calcat care ii provoaca daune destul de serioase panoului de protectie al ecranului. In ciuda acestui lucru, ecranul afiseaza in continuare imagini si este utilizabil, dar daca treceti peste petele negre, veti putea sa-l folositi intr-o masura sau alta.

  Testele prezentate in aceste clipuri video demonstreaza inca o data cate sunt dispusi unii sa faca doar pentru a atrage atentia lumii intregi. Ca sa fiu sincer nu ma asteptam sa vad un smartphone pus sub un fier de calcat pentru ca ideea in sine este cat se poate de stupida, insa iata ca se intampla si lucruri de genul acesta.