Prima Pagina Apple Samsung Galaxy S6 – carcasa de aluminiu apare in noi imagini

Samsung Galaxy S6 – carcasa de aluminiu apare in noi imagini

Samsung Galaxy S6 carcasa aluminiu

  Samsung Galaxy S6 va fi prezentat la CES 2015, insa pana atunci vedem o serie noua de imagini in care presupusa sa carcasa de aluminiu este prezentata. Aceasta componenta a viitorului terminal a aparut in trecut in alte imagini, insa acestea ne ofera cea mai buna reprezentare a sa de pana in prezent.

  Conform informatiilor obtinute impreuna cu aceste imagini, dar si cele din trecut, noua carcasa ar urma sa fie fixa pe terminal si nu va putea fi detasata. Cei de la Samsung au prezentat in mod pozitiv posibilitatea de a accesa bateria terminalelor proprii pentru schimbare la nevoie, insa acest lucru nu se va mai intampla incepand cu Samsung Galaxy S6.

  Desi persoana care a furnizat aceste informatii nu a putut confirma in mod cert faptul ca ea este dedicata Samsung Galaxy S6, ea este totusi produsa pentru Samsung. Chiar si in lipsa unei confirmari, zvonurile diverse aparute pana acum sugereaza ideea ca Samsung Galaxy S6 va fi echipat cu o asemenea componenta, cei de la Samsung incercand sa faca o schimbare radicala pentru a atrage noi clienti catre brand.

  Apple foloseste carcase fixe pe terminalele sale de ani de zile, iar cei de la Samsung se vad acum nevoiti sa aplice o strategie similara in fata vanzarilor aflate in continua scadere. Daca aceasta carcasa va fi montata intr-adevar in Samsung Galaxy S6 vom afla in timpul CES 2015, Samsung urmand a-si prezenta produsul unui grup de parteneri selecti.

Samsung Galaxy S6 carcasa aluminiu 1

 

  Conform informatiilor aparute pana acum, Samsung Galaxy S6 urmeaza sa aiba: un ecran QHD Super Amoled de 5.2 inch, Android 5.0, procesoare Exynos 7420 si Snapdragon 810 pe 64 de biti, 3 GB RAM, 32 GB spatiu de stocare, camera principala de 20 megapixeli, camera frontala de 16 megapixeli si suport pentru viteze 4G+ de pana la 300 Mbps.

  Din pacate deocamdata nu se cunosc detalii legate de pretul Samsung Galaxy S6, insa el ar putea fi mai mare decat cele practivate in trecut de catre Samsung.

 • EuGeorge

  Isi asuma un risc destul de mare lansand un telefon la care nu ai acces la baterie tinand cont ca ani de zile ti-ai promovat produsele ca avand un bonus ca poti inlocuii bateria. S-ar putea pe o parte sa atraga clienti cu noul design,dar s-ar putea ca in acelasi timp sa piarda clientii care folosesc cu adevarat acest avantaj de a schimba bateria la telefon pt o autonomie mai mare a telefonului.
  Ar putea sa castige sau ar putea sa piarda chiar ft rau,mai rau decat cu S5 din cauza la acest lucru.
  Cat despre partea hardware,anual au fost specificatii de top,tot ce conteaza anul acesta este design-ul,toata lumea se asteapta la cv cu adevarat WoW,iar daca telefonul nu va avea acest efect atunci vanzarile pe care le-a avut S5 pot fi considerate bune.

 • MariusR.

  Lasa ca si Apple s-a tot laudat ca 4 inch e dimensiunea perfecta, iar acum au fost nevoiti sa scoata telefoane mai mari. Au ei marketingul lor si ceva studii cand se arunca la schimbari de astea

 • Marian

  MariusR, o sa vedem ca anul 2015 ne va readuce in prim-plan ecrane de 4 inch!! In continuare vor fi cautate marcile de telefoane cu softuri stabile. Aici regasim iOS-ul si, pe aproape, Windows phone.

 • lucyan

  Ios-ul nu mai e stabil de ceva timp..

 • Chatagra

  @zaone ce apare in aceste imagini nu pare aluminiu e prea inchis la culoare .. Mai degraba (dupa culoare) cred ca e vorba de un corp de magneziu pe care va fi aplicata o vopsea cauciucata ..

 • Ady225

  Printr-o parte ar fi bine, eu sunt fan galaxy, eu cred ca tinand cont ca nu vei avea acces nici la card nici la cartela s-ar putea sa faca un suport pentru cartela si card pe margine ceea ce ar fi super, asta cred eu

 • hacuna matata

  Sa-mi lovesc androidu’ de perete daca galaxie asta nu e chiar smecherie.

 • Ady225

  Pe mine m-ar incanta o carcasa de aluminiu la care sa nu poti avea acces la baterie si pe care sa nu o poti deschide sau o versiune edge cu ambele parti laterale ale ecranului curbate

 • iTu

  o sa va obisnuiti si voi cu asta, ca oricum nu o sa ai incotro daca vrei samsung S6. treaba nasola o sa fie ca atunci cand se blochiaza deviceul numai poti ca pana acuma sa ii scoti bateri sa il readuci la viata.