Samsung Galaxy S6 – carcasa de aluminiu apare in noi imagini

Samsung Galaxy S6 carcasa aluminiu

  Samsung Galaxy S6 va fi prezentat la CES 2015, insa pana atunci vedem o serie noua de imagini in care presupusa sa carcasa de aluminiu este prezentata. Aceasta componenta a viitorului terminal a aparut in trecut in alte imagini, insa acestea ne ofera cea mai buna reprezentare a sa de pana in prezent.

  Conform informatiilor obtinute impreuna cu aceste imagini, dar si cele din trecut, noua carcasa ar urma sa fie fixa pe terminal si nu va putea fi detasata. Cei de la Samsung au prezentat in mod pozitiv posibilitatea de a accesa bateria terminalelor proprii pentru schimbare la nevoie, insa acest lucru nu se va mai intampla incepand cu Samsung Galaxy S6.

  Desi persoana care a furnizat aceste informatii nu a putut confirma in mod cert faptul ca ea este dedicata Samsung Galaxy S6, ea este totusi produsa pentru Samsung. Chiar si in lipsa unei confirmari, zvonurile diverse aparute pana acum sugereaza ideea ca Samsung Galaxy S6 va fi echipat cu o asemenea componenta, cei de la Samsung incercand sa faca o schimbare radicala pentru a atrage noi clienti catre brand.

  Apple foloseste carcase fixe pe terminalele sale de ani de zile, iar cei de la Samsung se vad acum nevoiti sa aplice o strategie similara in fata vanzarilor aflate in continua scadere. Daca aceasta carcasa va fi montata intr-adevar in Samsung Galaxy S6 vom afla in timpul CES 2015, Samsung urmand a-si prezenta produsul unui grup de parteneri selecti.

Samsung Galaxy S6 carcasa aluminiu 1

 

  Conform informatiilor aparute pana acum, Samsung Galaxy S6 urmeaza sa aiba: un ecran QHD Super Amoled de 5.2 inch, Android 5.0, procesoare Exynos 7420 si Snapdragon 810 pe 64 de biti, 3 GB RAM, 32 GB spatiu de stocare, camera principala de 20 megapixeli, camera frontala de 16 megapixeli si suport pentru viteze 4G+ de pana la 300 Mbps.

  Din pacate deocamdata nu se cunosc detalii legate de pretul Samsung Galaxy S6, insa el ar putea fi mai mare decat cele practivate in trecut de catre Samsung.