CES 2015 – Seagate lanseaza Personal Cloud, Seven si noi HDD-uri wireless

CES 2015 SEAGATE WIRELESS

  CES 2015 incepe pe 6 ianuarie, dar astazi cei de la Seagate au anuntat lansarea unor noi produse extrem de interesante pentru consumatorii de rand. Vorbim despre o noua versiune a hard disk-urilor portabile de 500 GB, dar si despre un server care poate fi folosit pentru a va crea un propriu cloud pentru stocarea de fisiere.

  Vorbim intai despre hard disk-urile portabile Seagate Wireless, acestea avand 500 GB spatiu de stocare pentru orife fel de fisiere si o aplicatie dedicata pentru control. Folosind o conexiune Wi-Fi si aplicatia dedicata oricine poate face streaming pe internet pentru fisierele multimedia, indiferent unde s-ar afla, ele putand fi deasemenea salvate ca si backup intr-un HDD separat.

  Noul produs este disponibil in 5 culori diferite pentru utilizatori, ofera pana la 9 ore de autonomie si va putea fi cumparat la pretul de 129$ de pe website-ul celor de la Seagate.

CES 2015 - Seagate Personal Cloud

  Seagate Personal Cloud este cel de-al doilea produs lansat de catre companie, el oferindu-se posibilitatea de a crea un propriu server cloud acasa. Acest server permite salvarea datelor din calculatoare folosind o conexiune Wi-Fi, ele fiind stocate in HDD-ul sau intern pentru a fi accesate de oriunde si oricand dorim.

  Accesarea datelor pentru vizualizare se poate face printr-o interfata dedicata, insa pentru a face streaming multimedia este necesara aplicatia Seagate Media. Partea interesanta este ca folosind aceasta aplicatie fisierele din server pot fia ccesate inclusiv de pe televizoare sau console, ori chiar un Apple TV, asa ca puteti vizualiza continutul oricand si oriunde.

Seagate Personal Cloud demystifies the often frustrating process of finding, accessing and enjoying photos, videos and music on the device of your choice. Once connected to a wireless router and after a free download of the Seagate Media app, users will be treated to an intuitive, media-rich browsing experience that makes playback of content an effortless and enjoyable experience.

  Seagate Personal Cloud urmeaza sa fie oferit de catre companie in versiuni cu 3TB, 4TB si 5TB spatiu de stocare la pretul de 169$, un server suplimentar putand fi cumparat cu si mai mult spatiu de stocare.

  In final cei de la Seagate au lansat si HDD-ul Seagate Seven, cel mai subtire hard-disk din lume, el avand 500 GB spatiu de stocare si doar 7mm grosime.