Prima Pagina accesorii Bandstand – va incarca prin inductie un Apple Watch – CES 2015

Bandstand – va incarca prin inductie un Apple Watch – CES 2015

Bandstand CES 2015

  Daca va intereseaza un Apple Watch, atunci Bandstand ar putea fi accesoriul potrivit pentru el, in cadrul CES 2015 acesta fiind prezentat. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus vorbim despre un dock special conceput pentru viitorul ceas al celor de la Apple, el fiind destul de complex, dar si cu un design destul de ciudat.

  In ciuda acestor lucruri, compania din spatele sau sustine ca accesoriul va avea o inovatie extrem de utila, mai exact va incarca Apple Watch prin inductie. Folosind un pad de incarcare, Bandstand va putea oferi energie pentru viitorul produs Apple, el avand in acelasi timp porturi USB pentru a incarca si un terminal iPhone al utilizatorului.

  Desi Apple Watch inca nu a fost lansat pe piata, dimensiunile dispozitivului si cateva alte informatii privind specificatiile au fost deja dezvaluite de Apple. In aceasta idee, producatorii de accesorii isi pot crea deja viitoarele produse dedicate smartwatch-ului, iar dock-uri precum acesta vor fi disponibile in numar destul de mare in perioada urmatoare.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.