Otterbox Resurgence – carcasa cu baterie externa si protectie de grad militar – CES 2015

OtterBox Resurgence CES 2015

  OtterBox Resurgence este o noua serie de carcase pentru terminale iPhone prezentate in cadrul CES 2015, ele oferind protectie de grad militar si fiind capabile sa ne incarce iPhone-urile. Noile carcase ale celor de la Otterbox sunt facute special pentru iPhone 6, iar cu o baterie externa de 2600 mAh sunt capabile sa dubleze autonomia bateriei terminalelor fara foarte mult efort.

  Carcasele OtterBox Resurgence vin impreuna cu o functie care opreste automat incarcarea in momentul in care carcasa este 100% incarcata, astfel ca nu va fi consumata energie suplimentara. Carcasele sunt facute dintr-un material policarbonat care rezista la impact de la aproximativ 1 metru inaltime fara a afecta in vreun fel structura terminalelor, ele fiind prezentate ca avand protectie de grad militar.

OtterBox Resurgence – carcasa pentru iPhone 6 cu protectie de grad mlitar

  Carcasele OtterBox Resurgence cresc dimensiunile terminalelor noastre, dar acesta este un dezavantaj pe care multi ol vor trece cu vederea doar pentru a avea protectie suplimentara pentru propriul terminal. Cei de la Otterbox livreaza carcasa impreuna cu un cablu microUSB pentru incarcarea sa si a terminalului iPhone, deci le veti putea incarca pe ambele simultan cand aveti nevoie.

  Din pacate deocamdata nu se stie cand vor fi disponibile carcasele OtterBox Resurgence pentru iPhone 6 sau la ce pret vor fi ele comercializate, dar ceea ce stim este ca o versiune pentru iPhone 6 Plus nu a fost conceputa de catre producator.