Sony SmartEyeglass – un competitor pentru Google Glass prezent la CES 2015 (Video)

  Daca va place Google Glass, ei bine Sony SmartEyeglass este prezent la CES 2015 in versiune demo pentru a va oferi o alternativa la produsul Google. In clipul video de mai sus aveti o prezentare a modelului pe care compania Sony l-ar putea lansa pe piata in cursul lunii martie, el fiind gandit pentru a oferi o functionalitate teoretic mai buna decat cea a Google Glass.

  Ecranul virtual al Sony SmartEyeglass este proiectat in fata ochilor utilizatorilor, iar controlarea interfetei se face folosind o telecomanda de dimensiuni mici. Imaginile din fata noastra sunt inregistrate cu o camera mare si destul de inestetica amplasata in partea dreapta a ochelarilor, design-ul Google Glass fiind de departe net superior.

Sony SmartEyeglass vrea sa fie un competitor pentru Google Glass

  Sony SmartEyeglass este gandit pentru a fi atasat unei perechi de ochelari normali si afiseaza imaginile intr-un colt al ochiului, nu chiar in fata acestuia. Utilizand produsul veti avea informatii pentru navigatie oriunde v-ati afla, va veti putea numara pasii si veti avea disponibile alte cateva functii de fitness, insa nimic extraordinar pentru un produs de acest gen.

  Sony SmartEyeglass Developer Edition va fi disponibil in martie, iar daca trecutul ne-a invatat ceva, ei bine pretul de vanzare al acestui produs va fi de minim 800$ sau poate chiar 1000$.