Rata de adoptie a iOS 8 continua sa creasca

Apple rata de adoptie

  In prima parte a lunii ianuarie compania Apple anunta ca 68% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile sale ruleaza una dintre diversele versiuni ale iOS 8 lansate pana acum. Atunci vedeam o crestere de 4% in adoptia iOS 8 dupa perioada sarbatorilor de iarna si cresterea era una sanatoasa dupa o crestere in vanzarile de terminale ce ruleaza aceasta versiune a sistemului de operare.

  Pe 19 ianuarie compania Apple si-a actualizat din nou informatiile privind rata de adoptie a iOS 8 in randul iDevice-urilor noastre, iar de aceasta data vorbim doar despre o crestere de 1%. Cresterea este foarte mica deoarece utilizatorii nu se grabesc sa instaleze iOS 8 in propriile terminale, iar vanzarile de terminale ce ruleaza aceasta versiune au scazut simtitor.

  Apple nu a reusit sa convinga utilizatorii ca iOS 8 merita instalat in propriile dispozitive si probabil nu va face acest lucru prea curand avand in vedere numeroasele probleme existente cu el. Apple isi testeaza mai atenti versiunile iOS 8 pe care urmeaza sa le lanseze, insa va fi nevoie de ceva timp pana cand utilizatorii vor avea din nou incredere in a instala versiuni noi ale sistemului de operare.