iOS 8.1.2 vs iOS 8.2 beta 4 pe iPhone 4S – testul performantelor (Video)

iOS 8.1.2 si iOS 8.2 beta 4 sunt puse fata in fata intr-un test de performante ce are menirea de a ne arata cat de bine poate rula terminalul iPhone 4S cele doua versiuni ale sistemului de operare.

  iOS 8.2 beta 4 a fost lansat saptamana aceasta pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, asa ca era normal sa vedem un clip video cu performantele sale. Terminalul iPhone 4S, cel mai afectat de trecerea la iOS 8, este utilizat pentru demonstratie, performantele sale in iOS 8.1.2 si iOS 8.2 beta 4 fiind comparate pentru a ne arata ce experienta vom avea.

  Dupa cum puteti vedea foarte usor, iOS 8.2 beta 4 nu are performante mai bune decat iOS 8.1.2 pe terminalul iPhone 4S si acest lucru este cat se poate de normal, avand in vedere ca vorbim despre o versiune beta. Daca v-ati fi asteptat ca Apple sa ofere performante radical mai bune pentru iPhone 4S inca din aceasta versiune beta, ei bine veti avea parte de o mare dezamagire.

iOS 8.1.2 vs iOS 8.2 beta 4 pe iPhone 4S

  Chiar si asa, nu trebuie sa va speriati deoarece versiunile beta ale sistemului de operare iOS au intotdeauna probleme de performante si functionare, ele fiind rezolvate pana in momentul lansarii versiunii oficiale. Apple a imbunatatit performantele iPhone 4S in iOS 8.1 fata de versiunile anterioare ale sistemului de operare si exista probabilitatea ca iOS 8.2 sa aduca o evolutie pozitiva in acest sens in momentul in care va fi lansat.

  Anul trecut iPhone 4 a avut mari probleme de functionare dupa trecerea la iOS 7, hardware-ul slab fiind vinovat, iar anul acesta a venit randul iPhone 4S sa treaca prin aceasta problema. Desi acest terminal are procesor dual-core, iata ca el nu poate rula iOS 8 foarte bine, dar vorbim despre un produs vechi de 3 ani de zile, asa ca nu putem avea asteptari exagerat de mari de la el.

  Conform celor mai recente informatii, iOS 8.2 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple abia in luna martie, deci pana atunci vom avea inca doua sau trei versiuni beta ale sale disponibile. iOS 8.2 a fost gandit special pentru a functiona cu Apple Watch, astfel ca Apple nu il va lansa inainte ca produsul sa ajunga pe piata.

2 COMENTARII