Orange ofera reducere la biletele de avion

Orange Romania ofera 20 de euro reducere si asigurare de calatorie cadou pentru cumparare de bilete de avion prin intermediul website-ului Vola.ro.

orange logo

  Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, a anuntat in cursul acestei zile un parteneriat cu Vola.ro, unul dintre cele mai mari website-uri specializate pe vanzarea de bilete de avion. In baza acestui parteneriat, clientii Orange Romania vor beneficia de o reducere de 20 de euro pentru achizitionarea unui bilet de avion prin intermediul Vola.ro, promotia fiind disponibila de astazi.

  Reducerea se aplica pentru toti abonatii si utilizatorii prepay care achizitioneaza primul bilet de avion prin Vola.ro in cursul acestui an, la achizitionarea urmatoarelor bilete pana la sfarsitul anului fiind oferita gratuit o asigurare de calatorie. In cazul achizitionarii de bilete pentru grupuri de persoane, asigurarile de calatorie vor fi oferite pentru fiecare persoana in parte in mod gratuit.

  Detalii suplimentare gasiti in comunicatul de presa de mai jos, dar si pe website-ul Orange Romania.

Clienţii Orange primesc 20 euro reducere la biletele de avion de pe Vola.ro

Bucureşti, 15 ianuarie 2015. Astăzi, 15 ianuarie, Orange anunţă parteneriatul cu platforma Vola.ro prin care toţi clienţii Orange vor primi beneficii pentru fiecare bilet de avion cumpărat prin accesarea adresei vola.ro/orange.

Astfel, atât abonatii, cât şi cei care folosesc cartele Orange PrePay primesc 20 de euro reducere la cumpărarea primului bilet de avion de pe Vola.ro. Pentru următoarele achiziţii de bilete de avion realizate până la finalul anului, se acordă gratuit o asigurare de călătorie în străinătate pentru fiecare bilet de avion cumpărat. De exemplu, dacă un client Orange călătoreşte într-un grup de cinci persoane, vor fi acordate gratuit cinci asigurări cu ocazia cumpărării celor cinci bilete de avion.

Pentru a beneficia de aceste avantaje, clienții trebuie să intre pe adresa de internetwww.vola.ro/orange și să selecteze zborul dorit. Apoi ei trebuie să se autentifice cu numărul de telefon Orange şi să își activeze cel puţin o opţiune de roaming propusă pe site care îi ajută să își țină costurile sub control. Pentru destinațiile din Uniunea Europeană, cele mai căutate rute pe Vola.ro, opțiunea de roaming sugerată este de minimum 1 euro. După activarea opţiunii, clientul va beneficia de reducerea prețului pentru biletul de avion, care va fi automat evidenţiată în sumarul comenzii.

„Prin parteneriatul cu Vola.ro dorim să le oferim clienţilor noştri beneficii suplimentare atunci când călătoresc în strainătate şi să le facilităm activarea unor opţiuni de roaming avantajoase, care să-i ajute în mod real să-și controleze bugetul de vacanță.” declară Dorin Odiațiu, Public Affairs, Partnerships And Wholesale Director în cadrul Orange.

“Ne dorim să fim pentru clienții noștri un one stop shop atunci când vine vorba de planificarea călătoriilor. Prin parteneriatul cu Orange acoperim încă o nevoie a celor care călătoresc, aceea de a comunica la costuri minime și atunci când sunt în afara țării.” Daniel Truica, Managing Partner Vola.ro.

Mai multe detalii pot fi găsite pe http://www.orange.ro/roaming/beneficii-la-optiunile-de-roaming.html .