Prima Pagina accesorii Un iPhone 6 Plus este aruncat din spatiu pentru a demonstra rezistenta...

Un iPhone 6 Plus este aruncat din spatiu pentru a demonstra rezistenta unei carcase (Video)

  Urban Armor este unul dintre renumitii producatori de carcase care se lauda cu produse capabile sa protejeze terminalele noastre in orice fel de conditii. Pentru a demonstra ca produsele lor sunt intr-adevar atat de rezistente precum ei sustin, Urban Armor a aruncat un iPhone 6 din spatiu si in clipul video de mai sus.

The iPhone soared 101,000 feet into the atmosphere, and was subjected to 70 mile per hour winds and temperatures that dropped to -79 degrees Fahrenheit. Though turned on at launch, the iPhone later shut off and froze due to the cold weather.

  Terminalul iPhone 6 protejat de carcasa Urban Armor Gear a fost ridicata la 30.7 kilometri inaltime folosind un balon meteorologic, caderea sa fiind inregistrata in clipul de mai sus. In timpul urcarii sau coborarii terminalul iPhone 6 a fost supus unor temperaturi de pana la -79 de grade Celsius, viteza vantului ajungad la 112 kilometri la ora.

  Daca sunteti interesati sa cumparat carcasa celor de la Urban Armor, ei bine pe pagina lor o gasiti.

 • Razvan

  Frahenheit nu celsius , dumneavoastra a-ti scris -79 grade celsius , dar articolul in englez scrie de Frahenheit….

 • seaman

  Poti sa-l arunci si din alta galaxie – viteza de cadere va fi egala , presupunanad ca va ajunge pe Pamant. Vrajeala pt prosti .

 • mateias

  Corect

 • chatagra

  @zaone titlul este acestei stiri nu este corect deoarece iphone-ul respectiv nu a fost “aruncat” de pe orbita ..mai degraba acesta a fost legat de un balon care a ajuns pe orbita mai apoi coborand controlat pana pe pamant dupa cum se vede in ultimele secunde de video..