Samsung Galaxy S6 va avea un procesor de 64 biti

Samsung Galaxy S6 64 bit

  Samsung Galaxy S6 va fi prezentat la MWC 2015, iar pana atunci aflam noi informatii in legatura cu hardware-ul viitorului competitor principal al iPhone 6 si iPhone 6 Plus. In cadrul CES 2015 au fost prezentate o multitudine de smartphone-uri cu procesoare de 64 biti, iar Samsung intentioneaza sa implementeze exact acelasi tip de hardware in viitorul sau produs.

  Daca pana acum am avut parte doar despre zvonuri privind hardware-ul implementat, iata ca avem in sfarsit si o confirmare credibila a procesorului pregatit pentru Samsung Galaxy S6. Desi cei de la Samsung intentionau sa implementeze un procesor Qualcomm Snapdragon 810 in majoritatea terminalelor, problemele de functionare ale acestuia forteaza Samsung sa utilizeze procesoare Exynos 7420 in 90% din terminalele sale.

Samsung Galaxy S6 64 rezolutie

  Separat de procesorul de 64 biti, informatiile aparute dovedesc faptul ca eecranul Samsung Galaxy S6 va avea o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, el fiind zvonit a avea intre 5.2 inch si 5.5 inch. Rezolutia aceasta a fost utilizata si in terminale Android cu ecrane mai mici decat cele prezentate aici, astfel ca utilizarea ei in Samsung Galaxy S6 nu ar trebui sa uimeasca pe cineva.

  Separat de aceste doua noutati, Samsung Galaxy S6 urmeaza sa aduca un design nou pentru a fi mai atractiv, urmeaza sa aiba o carcasa de aluminiu care ar putea fi fixa pe dispozitiv si nu doar atat. Desi deocamdata nu se stie daca Samsung Galaxy S6 va fi mai scump decat predecesorul sau, avand in vedere numeroasele schimbari, exista posibilitatea ca produsul sa coste mai mult.