iPhone-ul si viermele iesit prin portul castilor

iPhone 6 vierme

  Presupun ca printre voi exista persoane care au avut accidente cu propriile terminale iPhone, iar in anumite cazuri probabil ati scapat dispozitivele in lichid, unii poate chiar si in WC. Acelasi lucru i s-a intamplat si cunoscutei actrite Bette Midler, ea scapandu-si iPhone-ul in WC pentru ca mai apoi sa il introduca intr-o punga de orez intr-o tentativa de a il salva.

  Lasand iPhone-ul peste noapte in punga de orez, la scoatere Bette Midler a descoperit un vierme care iesea din portul audio de 3.5 mm al terminalului sau. Viermele era desigur ascuns in orezul pe care ea l-a folosit pentru a incerca sa salveze terminalul scapat in apa, iar cazul in sine este neobisnuit.

  In cazul in care inca nu stiati acest lucru, daca se intampla sa va scapati iPhone-ul in apa, trebuie sa il inchideti imediat pentru a evita riscul distrugerii sale. Dupa inchidere trebuie sa il introduceti cat mai repede intr-o punga de orez pentru a trage toata umezeala din ele, dispozitivul trebuind lasat in punga timp de minim 24 de ore dupa care ar trebui sa functioneze normal.

  Acest mic sfat va va ajuta sa protejati orice fel de telefon mobil, nu doar terminalele iPhone, de problemele generate de contactul cu lichidele, aceste situatii putand distruge complet un telefon mobil.