Apple invata din greselile iOS 8 si ne face viata mai usoara

In fata numeroaselor probleme pe care compania Apple le-a avut cu iOS 8, ea a fost motivata sa isi schimbe modul de verificare al actualizarilor, implicand angajatii in procesul de testare.

iOS 8

  iOS 8 a fost cea mai proasta versiune a sistemului de operare lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar asta din cauza problemelor de functionare pe care le-a generat pentru utilizatori. Totul a culminat cu lansarea unei actualizari care a dezactivat functia GSM pentru o multitudine de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, compania intelegand ca lucrurile nu pot continua asa.

  Acum aproape doua saptamani de zile au aparut primele informatii care sugerau faptul ca Apple va schimba metoda de testare a versiunilor noi ale sistemului de operare, iar acum vedem exact ce se intampla. iOS 8.1.3 este prima versiune care este verificata conform noii strategii a companiei Apple, aceasta utilizandu-se de angajatii sai pentru a se asigura ca lanseaza update-ul fara buguri care ii afecteaza functionalitatea.

Apple invata din greseli, face un iOS 8 mai bun

  Ieri iOS 8.1.3 beta 2 a fost oferit angajatilor Apple inclusi in programul de testare, compania Apple verificand aceasta actualizare in mod riguros pentru a se asigura ca nu are probleme. In mod normal un update intermediar precum acesta nu are parte de o testare beta cu dezvoltatori sau angajati, insa iata ca Apple a invatat ceva din problemele trecutului.

  Nemultumirile utilizatorilor manifestate prin intermediul retelelor de socializare si a diverselor website-uri au avut efectul preconizat, Apple evitand sa actioneze precum face in mod normal. In loc sa stabileasca singura ce este mai bine pentru toata lumea, compania Apple a ales sa isi verifice mai bine versiunile sistemelor sale de operare pentru a oferi o functionalitate cat se poate de buna cu fiecare actualizare.

  Aceasta schimbare vizibila incepand cu iOS 8.1.3 este extrem de benefica pentru toata lumea, deoarece in final noi vom avea parte de actualizari poate ceva mai rare si fara probleme. In aceasta idee, vedem de ce iOS 8.2 este testat timp de cateva luni de zile inainte ca lansarea oficiala sa aiba loc, astfel ca teoretic actualizarea ar trebui sa fie lipsita de probleme in momentul lansarii.

3 COMENTARII

  1. @ediiii Si poti face downgrade la absolut orice versiune de soft.. sa nu uitam

    Oricum zic de acum ca Apple o dă in bară cu iOS 8.1.3..deja de iOS 9 nu mai discutam