HTC One M9 apare in primele imagini

HTC ONE M9 este viitorul smartphone varf de gama al companiei HTC si desi el va fi prezentat in luna martie in cadrul Mobile World Congress 2015, astazi avem ocazia de a il vedea in primele imagini.

HTC One M9 primele poze

  Daca erati interesati sa aflati cum va arata HTC One M9, viitorul competitor al iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ei bine astazi avem ocazia de a vedea dispozitivul in doua imagini obtinute direct din China. S-a speculat faptul ca HTC nu ar intentiona sa modifice design-ul terminalului sau in vreun fel fata de versiunea anterioara lansata anul trecut si acest lucru se dovedeste a fi cat se poate de adevarat.

  Dupa cum observati si din imagini, HTC One M9 pastreaza, in mare, exact acelasi design precum HTC ONE M8-ul lansat in cursul anului trecut si probabil nu multi se asteptau la acest lucru. HTC ONE M9 are margini despartitoare mai mici intre ecran si carcasa, structura metalica nu iese la fel de mult in evidenta, terminalul pare a fi mai subtire in partea de jos, iar camera este patrata in locul celei circulare.

HTC One M9 prime imagini

  Practic HTC nu a facut o schimbare dramatica pentru terminalul care a avut oarcum succes in cursul anului trecut, astfel ca fanii HTC ONE M8 probabil vor fi interesati sa faca un upgrade in ceea ce priveste performantele si camera. Separat de aceasta imbunatatire, HTC ONE M9 va aduce si diverse alte functii, insa nu vorbim despre o schimbare radicala, asa cum se asteptau anumite persoane.

  Practic atat Samsung, cat si HTC par sa fi adoptat strategia companiei Apple de a lansa o data la doi ani terminale care sa aduca un design complet nou, smartphone-urile intermediare aducand doar hardware mai bun si functii noi. Conform celor mai recente informatii, HTC ONE M9 urmeaza sa fie prezentat la inceputul lunii martie in cadrul Mobile World Congress 2015 in Barcelona.

3 COMENTARII