Ivvi va fi cel mai subtire smartphone din lume

Ivvi cel mai subtire smartphone

  Desi Apple, Samsung sau HTC nu mai lupta de ceva vreme pentru a aduce cele mai subtiri smartphone-uri de pe piata, in China exista totusi o lupta apriga pentru acest titlu, Vivo X5 Max urmand a fi detronat in curand. Daca smartphone-ul celor de la Vivo are o grosime de doar 4.75 mm, Ivvi urmeaza sa fie mai subtire decat el, grosimea acestui dispozitiv urmand a fi de “numai” 4.7 mm.

  Ivvi este produs de catre o divizie a companiei Coolpad, mai putin cunoscuta in Romania, dar destul de populara in China, iar titlul probabil va atrage o multitudine de chinezi interesati de un smartphone extrem de subtire. Diferenta de grosime intre cele doua temrinale nu va fi vizibila cu ochiul liber si nici nu va putea fi simtita de catre vreo persoana, insa asta nu-i opreste pe chinezi sa “inoveze”.

  In ciuda faptului ca putine persoane isi doresc smartphone-uri chiar atat de subtiri care sunt destul de greu de controlat si mult mai fragile decat un terminal grosi, in China pare sa existe cerere pentru asa ceva. In baza acestei cereri vom vedea tot mai multe terminale de acest gen in viitorul apropiat, unele mai subtiri decat altele, iar anul 2015 poate ne va aduce si un smartphone cu doar 4mm grosime.

2 COMENTARII