Daniel Kotke vorbeste despre momentele in care se droga cu Steve Jobs

Daniel Kotke

  Daniel Kotke este unul dintre primii angajati ai companiei Apple si un fost coleg de facultate al lui Steve Jobs, iar intr-un interviu acordat CNN vorbeste despre momentele in care se droga cu fostul CEO Apple. LSD-ul era drogul pe care cei doi il consumau in caminele studentesti ale Reed College, ei imprietenindu-se in baza unui interes comun pentru o carte care descria spiritualitatea si efectul drogurilor halucinocene. Conform lui Kotke, consumul de droguri ii ajuta sa mediteze, cartile motivandu-i sa exploreze si mai mult aceasta cale de relaxare.

We would take psychedelics and whole new vistas opened up. We were … in a meditative space. But that’s partly because we were reading books about chakras and psychic energy and the chi and the Kundalini serpent that was going to rise up our spine.

  Kotke era furnizorul drogului LSD pentru Steve Jobs, iar pasiunea pentru el i-a purtat in drumetii si plimbari lungi prin gradinile facultatii Reed la care ambii studiau. Steve Jobs a recunoscut in repetate randuri ca LSD-ul l-a ajutat sa aiba unele dintre cele mai profunde experiente ale vietii sale, numele companiei Apple venind de la gradina unui prieten interesat de acelasi drog. Mai multe detalii si un clip video cu interviul dat de Kotke veti gasi in articolul celor de la CNN.