iOS 8.1.3 reduce spatiul necesar pentru a face OTA Update pe iPhone si iPad

iOS 8.1.3 ota update

  iOS 8.1.3 este disponibil din aceasta seara pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar prin actualizare compania Apple pare sa fi rezolvat o problema care a dat batai de cap multor utilizatori, dar a si generat o rata de adoptie scazuta a iOS 8. Vorbesc despre spatiul necesar pentru a instala actualizarile sistemului de operare iOS, incepand cu iOS 8 iDevice-urile avand nevoie de mult mai mult spatiu decat in trecut pentru aceasta procedura. Incepand cu iOS 8.1.3 Apple pare sa fi gasit o metoda de a reduce spatiu necesar pentru a efectua actualizarile, insa deocamdata nu stie exact cum a fost realizat totul.

  In mod normal iOS-ul ar fi avut nevoie de aproximativ dublul dimensiunii fisierului descarcat printr-un OTA Update, insa in anumite cazuri sistemul de operace cerea mult mai mult spatiu de la utilizatori si desigur ca nu il primea. In aceasta idee, foarte multe persoane au renuntat sa mai instaleze iOS 8, astfel ca rata de adoptie a sistemului de operare a fost semnificativ mai mica decat cea inregistrata pentru versiunile anterioare. Pentru a evita viitoare umilinte si a declara iOS 8 un esec, Apple a reusit sa reduca spatiul necesar pentru actualizare, astfel ca acum oricine poate instala iOS 8 cu mai putin spatiu decat in trecut.

3 COMENTARII

  1. Krakezu Nu crezi ca poate fi o problema hardware daca si pe 8.1.2 si pe 8.1.3 ti se inchide telefonul singur ? Fa un clean restore si du-l la garantie daca problema persista.