Apple Watch si MacBook Air 12 inch vor fi lansate in martie, iata detaliile

Apple watch

  Apple Watch este primul smartwatch lansat de catre compania Apple, iar in cursul lunii martie el ar trebui sa fie disponibil pe pietele din intreaga lume. Conform unor informatii noi, compania Apple ar trebui sa inceapa productia noului produs in cursul lunii martie, lansarea putand avea loc pana la sfarsitul ei.

  In ceea ce priveste MacBook Air 12 inch vorbim despre o perioada de timp similara pentru inceperea productiei si lansare, compania americana planuind sa aduca ambele produse pe piata in acelasi timp. In cazul acestui produs nu stim deocamdata ce pret de vanzare va fi stabilit pentru el, dar probabil Apple nu va stabili unul mic.

  In cazul ambelor produse se preconizeaza ca partenerii Apple vor avea probleme in a produce suficiente componente pentru un stoc initial suficient, dar acest lucru nu era greu de crezut. In aceasta situatie, se speculeaza ca doar 2.8 milioane de unitati ale Apple Watch vor fi disponibile pentru achizitie in momentul lansarii, asa ca produsul va fi greu de gasit in magazine.

  In final se pare ca Apple ar putea organiza o conferinta pentru a prezenta ambele produse lumii intregi si a anunta preturile, o sesiune de precomenzi urmand a fi deasemenea facuta. Din pacate nu se stie cand urmeaza sa aiba loc toate aceste actiuni, insa de indata ce vom sti informatii clare, va voi anunta.