Apple angajeaza un cunoscut DJ britanic pentru Beats Music

Zane Lowe

  Zane Lowe este unul dintre cei mai cunoscuti si premiati DJ britanici, el lucrand timp de 12 ani de zile in cadrul Radio 1 detinut de catre BBC, insa din martie va lucra in cadrul Apple. Lowe este privid ca una dintre principalele surse de descoperire a noilor talente din industria muzicala britanica si nu numai, iar deocamdata nu se stie sigur ce rol va avea in Cupertino. Ceea ce se stie sigur este ca Lowe va lucra in echipa care dezvolta noul serviciu de streaming audio bazat pe Beats Music, compania Apple intentionand sa il lanseze pe piata in aceasta vara.

Zane Lowe is leaving Radio 1 after more than a decade at the station. The 41-year-old DJ, who joined the station in 2003, is moving to the US to work at Apple. Zane, whose last show will air on 5 March, said he had “loved every minute” of being at Radio 1.

  Experienta de DJ a lui Zane Lowe il transforma intr-o piesa importanta din angrenajul viitorului serviciu Beats Music, el urmand a ocupa, cel mai probabil, un rol cheie in alegerea muzicii care va fi redate prin serviciu la cerere. Separat de munca de DJ, Zane Lowe este si un producator renumit, el ajutand suficienti artisti sa isi creeze albumele si melodiile populare astazi. Compania Apple are multiple sectiuni de muzica in iTunes Store care au fost create de catre DJ renumiti, asa ca una facuta de catre lowe probabil nu va uimi pe cinva.

  Apple are nevoie de oameni cu multa experienta in domeniul muzica si achizitionarea Beats Music i-a aduns o buna parte din echipa de care avea nevoie pentru a lansa un serviciu de streaming audio. Acum cei din Cupertino isi completeaza echipa cu “piesele” lipsa, iar Zane Lowe va fi probabil doar una dintre angajarile importante pe care Apple le face.