iOS 8.4 – Trent Raznor creeaza design-ul aplicatiei Muzica

iOS 8.4 trent reznor design aplicatie Muzica

  iOS 8.4 va fi lansat in vara acestui an de catre compania Apple si am aflat acum mai bine de o luna de zile ca in Cupertino este pregatita o noua aplicatie Muzica, Music, prin care compania americana va oferi un nou serviciu de streaming audio bazat pe cel conceput de catre Beats. Astazi aflam ca solistul trupei Nine Inch Nails, Trent Reznor, are rolul de a superviza procesul de creatie al design-ului si a unei parti din functionalitatea aplicatiei, el avand rolul de CCO al Beats inainte de achizitia facuta de catre compania Apple.

  Anul trecut Trent Reznor a devenit angajat al Apple ca parte a tranzitiei Beats catre compania americana si a fost implicat in acest proiect de la bun inceput, astfel ca noua aplicatie Muzica a iOS 8.4 va fi creata in baza indicatiilor sale si nu ale unui alt manager al companiei Apple. Separat de Trent Reznor, Apple il foloseste si pe fostul DJ al BBC One, Zane Lowe, pentru a regandi funcitonalitatea iTunes Radio in ideea de a il face mai atractiv, el modificand inclusiv modul in care sunt afisate recomandarile de posturi radio pentru utilizatori.

  Conform informatiilor obtinute pana acum de la surse din cadrul Apple, iOS 8.4 ar trebui prezentat in luna iunie in cadrul WWDC 2015, lansarea oficiala fiind cel mai probabil programata pentru aceasta vara, in lunile iunie sau iulie. Noul serviciu de streaming audio va fi, desigur, disponibil doar in SUA, asa ca in Romania vom beneficia, cel mai probabil, de doar o fractie din functionalitatea pe care o va oferi noua aplicatie Muzica.