Iata masinile favorite ale lui Jony Ive

Fiat 500

  Apple dezvolta o masina electrica autonoma in momentul de fata, un laborator secret din Cupertino avand cateva sute de angajati care dezvolta acest produs pentru o lansare in viitor. Apple a angajat o multitudine de experti in dezvoltarea de automobile si discuta intens cu companiile care produc piese pentru masini, insa deocamdata nu se stie cand ar putea ajunge pe piata o iCar. Ceea ce stim este ca exista sanse foarte mari ca design-ul masinii sa fie conceput de catre Jony Ive, omul care concepe design-ul tuturor produselor Apple care apar pe piata.

  Pentru a ne face o idee in legatura cu modul in care ar putea fi influentat design-ul masinii Apple, o publicatie britanica a listat masinile favorite ale lui Jony Ive, majoritatea fiind detinute de catre el. Incepe cu prima poza in care vedem un Fiat 500 detinut de Ive in timpul scolii, cea de-a doua poza prezentandu-ne un Austin-Healey Sprite pe care Ive l-a reconditionat impreuna cu tatal sau. Mai departe avem un Aston Martin DB9 pe cu care Ive a facut un accident si pe care l-a inlocuit cu un alt DB9 de care nu a fost multumit, asa ca a trecut la un Vanquish.

Austin-Healey Sprite

  In final avem un Bentley Brooklands, un Land Rover LR3 si un Fiat 600 electric, primele doua fiind actualmente detinute de catre vicepresedintele senior al companiei Apple. Masinile prezentate aici au design-uri diferite si fac parte din clase diferite, insa in baza a ceea ce vedeti va puteti face o idee in legatura cu modul in care design-ul primei masini Apple ar putea fi influentat.

Aston Martin DB9

Aston Martin Vanquish

Bentley Brooklands

Land Rover LR3

Fiat 600