iPhone 6S – chip A9, 2 GB RAM, productia incepe in iunie

iPhone 6S DDR4 RAM

  iPhone 6S cu chip A9 si 2 GB RAM urmeaza sa intre in productie in luna iunie a acestui an conform unui reputat manager al celor de la IHS, o agentie specializata pe monitorizarea pietelor terminalelor mobile. Informatiile de astazi vin doar sa confirme ceea ce diverse zvonuri ne spun deja de luni de zile, singura parte cu adevarat importanta fiind cea privitoare la initierea productiei. In eventualitatea in care informatia este adevarata si iPhone 6S intra in productie in iunie, atunci compania Apple va pastra strategia anilor trecut si va pregati lansarea pentru luna septembrie.

iPhone 6S cu chip A9 si 2 GB RAM intra in productie in iunie

  Conform zvonurilor aparute in ultimele saptamani, iPhone 6S va avea 2 GB RAM DDR4 si asta il va face nu doar mult mai rapid decat iPhone 6, ci si mult mai bun in ceea ce priveste administrarea energiei. Separat, iPhone 6S va avea tehnologia Force Touch a Apple Watch, detaliile oferite astazi de catre managerul IHS confirmand intentiile Apple de a oferi aceasta functionalitate in viitorul terminal. Folosind sistemul Force Touch Apple ne poate oferi posibilitatea de a beneficia de vibratii speciale pentru anumite functii ale sistemului de operare, totul intr-un sistem extrem de util.

  In final aflam ca in 2015 Apple intentioneaza sa produca 230 de milioane de terminale iPhone in vederea vanzarii, iar iPhone 6S va reprezenta o parte serioasa dintre ele. In cazul in care nu v-ati imaginat deja acest lucru, iPhone 6S va avea acelasi design precum iPhone 6, iar el va fi secondat pe piata de un iPhone 6S Plus care va avea caracteristicile “fratelui” sau mai mare. Acestea fiind spuse, iPhone 6S este la fel de sigur pentru lansare precum era acum cateva luni de zile, iar in urmatoarele saptamani vom afla noi detalii despre ceea ce va aduce el nou pentru noi.