HTC ONE M9 – prezentare detaliata hands-on

https://www.youtube.com/watch?v=fRnE6v4QBy4

  HTC ONE M9 va fi prezentat in direct la ora 17:30, insa in cursul noptii trecute cineva s-a gandit sa strice surpriza taiwanezilor si a lansat clipul video de mai sus. In acest clip putem vedea o PREZENTARE DETALIATA HANDS-ON cu HTC ONE M9, el fiind comparat cu HTC ONE M8 si HTC ONE M7. Prezentarea este de bun augur si va las pe voi sa descoperiti care dintre cele trei dispozitive este modelul care va fi demonstrat diseara lumii intregi de catre compania HTC.

  Practic design-ul terminalelor HTC ONE a evoluat extrem de putin in ultimii 3 ani si in aceste imagini vedem cat de mica va fi schimbarea din punct de vedere estetic pentru linia de smartphone-uri taiwaneze. Tot ea ne demonstreaza si cat de importanta este strategia companiei Apple de a schimba intr-o buna masura design-ul terminalelor sale, iar asta pentru ca anul acesta o multitudine de fani ai HTC vor fi dezamagiti sa vada acelasi design. Acestea fiind spuse, voi ce parere aveti despre HTC ONE M9 si despre faptul ca design-ul nu va fi modificat substantial, asa cum se intampla in cazul Samsung Galaxy S6 ?

HTC ONE M9 PREZENTARE HANDS-ON

9 COMENTARII

  1. Parca toti copiaza stilul apple. Nu mai inoveaza nimeni nimic. Daca apple nu inoveaza nimeni nu inoveaza. Totul se desfasoara ca intr-o turma de oi unde apple este magarul si restul producatorilor din lumea intreaga sunt oile.

  2. Vorbesti serios? Cand a aparut HTC One M7? Probabil au ghicit cei de la HTC cum va arata iPhone 6 si l-au copiat inainte sa fie conceput.

  3. Apple are același design 2 ani la rând,măcar HTC a mai schimbat un pic pe aci pe colo. Eu sunt curios cum voi deosebi 6-le de 6S. Dacă la 4/4S era dunga aia neagră de la antena in plus la 4S,la 6S oare cum va fi?

  4. M7 chiar a fost un design frumos, m8 de kk, iar acum m9 copiaza modelul iphone 😐 toata lumea stie sa copieze, senzoru de amprenta de la iphone pe htc, samsung, huawey, ups mod de la samsung… Ceva care sa merite nu pot face cei de la htc ?

  5. Seba, nicu voi aveti probleme grave. Este inadmisibil sa dai atata dovada de lipsa de inteligenta. Cum sa copieze htc iphone-ul cand htc a avut acest design inca de la m7 si a ramas pe aceasta linie.

  6. Nu au modificat ft mult la desgin,dar nu prea aveau dc,fanii sunt multumiti de design. Au facut un lucru bun prin faptul ca au schimbat camera,de care se plangeau toti.
    Unii dintre voi sunteti extrem de amuzanti :)) prefer sa cred ca incercati sa fiti ironici sau sa glumiti cand spuneti ca Htc a copiat la design Iphone 6 :))) Aveti in filmulet 3 generatii de HTC One,M7 si M8 sunt pe piata de 2 si respectiv 1 an,cand a aparut I6? acum cateva luni,cum poti sa spui ca Htc de acum 2 ani a copiat cv ce a aparut acum cateva luni?:))

  7. Bravo lor;au un design reusit,aparte fata de alti competitori,frumos finisat,in comparatie cu Samsung care doar a turtit butonul home si a pus camera pe mijloc