Apple Watch deste prezentat in diverse modele in Hong Kong

Apple Watch Hong Kong

  Dupa o prezentare in Style Magazine despre care v-am vorbit aseara, astazi vedem si aparitia Apple Watch intr-o revista din Hong Kong, aici Apple punand accent pe modul in care isi pot accesoriza barbatii hainele cu viitorul ceas Apple. Atat Apple Watch Edition, modelul din aur, cat si Apple Watch Sport sau modelul din otel inoxidabil apar in imagini care fac parte din revista East Touch din Hong Kong. Dupa cum puteti vedea deja, vorbim despre prezentarea modului in care putem combina diverse carcase ale Apple Watch cu bratarile create de catre Apple, totul intr-un mod extrem de interesant.

  Ca Apple Watch este prezentat ca un accesoriu vestimentar probabil nu mai uimeste pe cineva, insa este interesant ca vorbim despre un produs care este prezentat intr-o multitudine de reviste de moda de pe glob. In aceasta idee, compania Apple este hotarata sa aduca smartwatch-ul sau in atentia a cat mai multor oameni in perioada urmatoare, totul inaintea lansarii oficiale care ar putea avea loc in aprilie. Pe data de 9 martie Apple Watch va fi prezentat de catre compania Apple impreuna cu toate optiunile de personalizare ale acestuia, astfel ca atunci vom afla toate detaliile despre el.

  Saptamana trecuta v-am prezentat o lista de preturi Apple Watch, astfel ca va puteti face o idee in legatura cu costurile legate de el.

Apple Watch Hong Kong 1

Apple Watch Hong Kong 2