Prima Pagina Apple Koenigsegg Regera – masina cu 1782 cai putere si CarPlay

Koenigsegg Regera – masina cu 1782 cai putere si CarPlay

Koenigsegg Regera

  Koenigsegg este unul dintre cei mai renumiti producatori de “supermasini”, iar cel mai recent model al sau, denumit Regera, are implementat sistemul CarPlay al companiei Apple. In imaginea de mai sus aveti prezentat interiorul Koenigsegg Regera, masina avand nu mai putin de 1782 de cai putere multumita celor 4 motoare cu care vine echipata din fabrica. Koenigsegg a montat in Regera trei motoare electrice care produc 697 de cai putere, ele fiind combinate cu un motor diesel care produce 1085 cai putere, totalul fiind de 1782 cai putere pentru o masina extrem de rapida.

  Desi in mod normal in asemenea masini nu se pune accent pe sistemul multimedia, cei de la Koenigsegg au decis ca ai lor clienti viitori detinatori ai Regera vor dori sa-si conecteze iPhone-urile la masina. Cu un pret de lista de 1.89 de milioane de dolari, Koenigsegg Regera va fi produsa in doar 80 de unitati de catre compania suedeza, astfel ca vorbim despre un model exclusivist dedicat celor cu foarte multa “dare de mana”. Avand in vedere pretul foarte mare al masinilor produse, Koenigsegg nu a fost inclus in lista initiala de parteneri CarPlay, insa iata ca totusi automobilele lor vor beneficia de sistemul Apple.

 • Sorin

  La banii astia ar trebui si umplut portbagajul de ipad si iphone. Daca are portbagaj :)))

 • EuGeorge

  Cei care isi cumpara masina asta,au Iphone din aur si diamante mai scump decat masina :))

 • amfetamin

  Sigur e diesel motorul? Nu prea imi vine sa cred.

 • Bogdan-Pit

  Pe Agera R au pus in 2014 un motor cu biodiesel ce furniza 1140 CP. Au ales motorul diesel deoarece era mai compact si ( cred) mai usor.
  Daca pe masina asta au pus un motor derivat, atunci e posibil sa fie diesel.
  Dar la 18 masini vandute in 3-4 ani isi permit sa puna pe ea tot felul de jucarii….

 • amfetamin

  Nu e diesel motorul asta pana-i hăt,dacă scoate 1160 Hp la 7800 rpm,nici nu exista asa o turație la un motor diesel!
  Căutați pe goagăl Ragera engine specification.

 • jesu

  Deci icoanele alea rosii si verzi , la CarPlay , strica tot designul interiorului. Cum poti sa pui hidosenia aia de interfata intr-o asemenea masina ?

 • EiGeorge

  Hidosenie de interfata ai tu pe celular. Urat ca puiu’ de magar si-ti mai strica si designul interior al buzunarului.