Koenigsegg Regera – masina cu 1782 cai putere si CarPlay

Koenigsegg Regera

  Koenigsegg este unul dintre cei mai renumiti producatori de „supermasini”, iar cel mai recent model al sau, denumit Regera, are implementat sistemul CarPlay al companiei Apple. In imaginea de mai sus aveti prezentat interiorul Koenigsegg Regera, masina avand nu mai putin de 1782 de cai putere multumita celor 4 motoare cu care vine echipata din fabrica. Koenigsegg a montat in Regera trei motoare electrice care produc 697 de cai putere, ele fiind combinate cu un motor diesel care produce 1085 cai putere, totalul fiind de 1782 cai putere pentru o masina extrem de rapida.

  Desi in mod normal in asemenea masini nu se pune accent pe sistemul multimedia, cei de la Koenigsegg au decis ca ai lor clienti viitori detinatori ai Regera vor dori sa-si conecteze iPhone-urile la masina. Cu un pret de lista de 1.89 de milioane de dolari, Koenigsegg Regera va fi produsa in doar 80 de unitati de catre compania suedeza, astfel ca vorbim despre un model exclusivist dedicat celor cu foarte multa „dare de mana”. Avand in vedere pretul foarte mare al masinilor produse, Koenigsegg nu a fost inclus in lista initiala de parteneri CarPlay, insa iata ca totusi automobilele lor vor beneficia de sistemul Apple.

Articolul precedentiPhone 6 vs Samsung Galaxy S6 – comparatie detaliata
Articolul următorAndroid Wear compatibil cu iPhone este pregatit de Google
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.