Apple Watch a motivat marile companii sa dezvolte aplicatii pentru smartwatch-uri

Apple Watch aplicatii

  Apple Watch a fost anuntat in luna septembrie a anului trecut de catre compania Apple si aparitia sa a luat prin surprindere foarte multa lume, insa se pare ca a fost extrem de benefica din foarte multe puncte de vedere. Conform uneia dintre cele mai mari companii dezvoltatoare de aplicatii pentru terminale mobile, Y Media Lab, interesul marilor companii vis-a-vis de dezvoltarea de aplicatii proprii pentru smartwatch-uri a crescut in urma anuntarii Apple Watch. BBC, eBay, Disney, Bank of America si multe alte companii au cerut aplicatii dedicate Apple Watch si a altor smartwatch-uri in ultimele luni si totul multumita ceasului Apple.

  Conform directorului de marketing al companiei, niciun client al Y Media Lab nu a vorbit despre dezvoltarea unei aplicatii pentru smartwatch-uri inaintea aparitiei Apple Watch, iar asta spune foarte multe. In urma prezentarii produsului, un sfert dintre clientii companiei au aratat interes in dezvoltarea de aplicatii pentru Apple Watch, semn ca smartwatch-urile incep sa fie luate in serios multumita celor de la Apple. In ciuda acestui lucru, compania Apple inca are probleme in a convinge unele brand-uri ca merita sa dezvolte aplicatii pentru Apple Watch, asa ca nu toata lumea este deocamdata convinsa de potentialul sau.

  Chiar si asa, conferinta Apple Watch din aceasta seara ne va aduce o serie de aplicatii prezentate in direct pe scena evenimentului, astfel ca vom vedea atunci informatii cu privire la ceea ce este capabil produsul sa faca.   Diseara incepand cu ora 18:45 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte Apple in cadrul conferintei dedicate Apple Watch, iari aici aflati cum puteti vedea LIVE conferinta.