Apple Watch te va convinge sa uiti de iPhone

iPhone Apple Watch

  Toate detaliile despre Apple Watch prezentate pana acum indica faptul ca viitorul ceas Apple urmeaza sa ne ofere o experienta de utilizare grozava, iar conform celor care il folosesc, ea ne va schimba tabieturile. Mai exact, persoanele care au folosit Apple Watch in perioada de testare a produsului sustin ca dispozitivul i-a scutit de verificarea iPhone-urilor in mod constant pentru diverse actiuni. In mod normal utilizatorii verifica telefoanele pentru a afla cat este ceasul, daca nu au unul la mana, pentru a vedea ce notificari au, insa Apple Watch inlocuieste aceste actiuni.

People that have worn the Watch say that they take their phones out of their pockets far, far less than they used to. A simple tap to reply or glance on the wrist or dictation is a massively different interaction model than pulling out an iPhone, unlocking it and being pulled into its merciless vortex of attention suck. One user told me that they nearly “stopped” using their phone during the day; they used to have it out and now they don’t, period.

  Din moment ce Apple Watch a fost gandit pentru a afisa orice fel de notificari preluate direct din iPhone, impreuna cu diverse alte glance-uri, necesitatea de a mai scoate iPhone-ul din buzunar dispare. Unele dintre persoanele care au testat Apple Watch sustin ca au incetat sa mai foloseasca iPhone-urile pe parcursul zilei, iar asta spune foarte multe despre “puterea” ceasului. Practic este mai simplu sa verifici un ceas prin ridicarea mainii decat sa scoti un iPhone din buzunar si sa il deblochezi, deci e foarte probabil sa uitam complet de iPhone-uri dupa cumpararea Apple Watch.

  Apple forteaza dezvoltatorii sa faca aplicatiile in asa fel incat ele sa afiseze informatii relevante pentru doar 10 secunde de utilizare a Apple Watch, astfel ca nu vom pierde mult timp cu el. Luni incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple in conferinta dedicata Apple Watch.